Sve se zna: Obdukcija u Doboju otkrila čime je "crna udovica" trovala Sašu Kulišića

03.02.2024

13:56

0

Autor: 24sedam

Maloletna A.K. ocu sipala lek "Treana"

Sve se zna: Obdukcija u Doboju otkrila čime je "crna udovica" trovala Sašu Kulišića
Copyright Printskrin/facebook/Tanjug

Saša Kulišić, svirepo ubijeni početkom nedelje u Doboju, duži vremenski period je trovan lekom "Treana", koji se može kupiti samo na recept.

Kako je objašnjeno iz Okružnog suda u Doboju, njegova ćerka (14) je kobne večeri u limunadu sipala ocu nekoliko izmrvljenih tableta ovog leka. U večernjim satima pomešala je nekoliko "treana" sa limunadom i dala ocu da popije, a lekove joj je prethodno nabavila tetka, odnosno sestra Andre Kajganić, njene majke i supruge žrtve.

Tanjug/Video
Privođenje osumnjičene supruge

Za nabavku ovog leka je obavezan recept s obzirom na to da je antipsihotiku koji se koristi u lečenju šizofrenije, bipolarnog poremećaja i bolesti sa simptomima kao što su umišljanje da čujete, vidite ili osećate stvari kojih nema, pogrešna uverenja, neobična sumnjičavost i slično.

Lekovi ovog tipa mogu prouzrokovati neobične pokrete uglavnom lica ili jezika. Veoma retko, mogu izazvati kombinaciju groznice, ubrzanog disanja, znojenje, ukočenost mišića i pospanost ili uspavanost. Primećeno je i povećanje telesne mase prilikom primene lijeka.

Saša Kulišić je, prema tvrdnjama onih koji su ga poznavali, imao većinu nuspojava tog leka i zato se obraćao i lekaru, ali su mu nalazi uvek bili uredni.

Andree Kajganić (33) uhapšena je sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) i ćerkom A.K. (14), jer je mesecima trovala supruga Sašu Kulišića, a onda ga izmasakrirala nožem, konačno se pojavila u javnosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike