Svađa na keju: Verbalni okršaj dve žene zamalo da preraste u tuču, a komentari na mrežama se usijali - ko je u pravu?(VIDEO)

07.02.2024

14:48

0

Autor: M.M.

Tenzije su rasle između njih dve, ali i među korisnicima koji su komentarisali ovu objavu na Instagram stranici

Svađa na keju: Verbalni okršaj dve žene zamalo da preraste u tuču, a komentari na mrežama se usijali - ko je u pravu?(VIDEO)
Zemunski kej - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Juče se na šetalištu kraj reke dogodila situacija koja je mnoge uznemirila. Lep i sunčan dan prekinula je svađa dve Beograđanke koja je zamalo prerasla u pravu tuču!

Naime, na Instagram stranici "Serbialive_Beograd" osvanuo je snimak na kom je zabeležena žestoka svađa i to zbog parkiranih automobila! Starija žena je dok je šetala svog psa prošla pored dva automobila i izgrebala ih celom dužinom!

Svedoci ovog događaja negodovali su i odmahivali glavom, a jedna žena odlučila i da se verbalno obračuna sa gospođom koja je odlučila da "pravdu" uzme u svoje ruke. 

Na snimku se vidi i čuje kako se njih dve koškaju i vređaju, a potom i razilaze.

Na kraju svađe, žena koja je uništavala vozila, dok odlazi, govori kako im nije mesto na keju.

Tenzije su rasle između njih dve, ali i među korisnicima koji su komentarisali ovu objavu na Instagram stranici.

Na kraju svađe, žena koja je uništavala vozila, dok odlazi, govori kako im nije mesto na keju.

 

 

Podeljena mišljenja

"Treba im u reku odgurati vozila", "Šta će kola u pešačkoj zoni? Baba je u pravu, može da priča ko šta hoće. Treba im u reku odgurati vozila", "Izložena svakodnevnoj bahatosti, nekulturi i primitivizmu, žena je sagorela potpuno. Ovoga će biti sve više i više. Kada se ne poštuju zakoni, građani uzimaju zakon u svoje ruke, a tu su uvek različita pravila i aršini".

A bilo je onih koji su grebanje smatrali "blagom metodom".

"Trebalo je i gume da im iseče!" napisao je jedan korisnik Instragrama, a drugi dodao: "Ako parkiraš auto na šetalištu ili na trotoaru, zaslužuješ da ti auto završi u reci. Dobro su prošli".

Drugima se ovakvo ponašanje nije dopalo, te su komentarisali sledeće: 

"Da se podnese prijava protiv babe, oštetila je tuđu imovinu za oko 800 evra. Oni možda imaju dozvolu da tu stanu, ako je rano jutro kad je dozvoljeno da se uđe da se nešto doveze, ako vrše neke radove. Ne verujem da su gosti jer bi bilo još automobila. Tako da, ne žurite sa osudama. Jedino što znamo iz ovih videa je da baba uništava tuđu imovinu",  "Ljudi koji su tu parkirani su ili vlasnici splavova ili dostavljači, morali su da prođu kroz rampu da bi došli uopšte tu. Parkirani su tako da ne smetaju apsolutno nikom. Ova baba je za neku ustanovu, ponašanje i rečnik su na nivou".

"Nije ona nadležna za parkiranje. Da plati farbanje oba automobila", "Ovo je dno dna", "Kako sme da grebe tuđa kola, nevaspitana", bile su neke od optužbi na račun starije žene....

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike