Saobraćajni kolaps! Na auto-putu kolona duga 8 kilometara, ove tačke u Beogradu su najkritičnije!

06.02.2024

17:32

0

Autor: M. Vu.

Još jedan problematičan deo bio je most Gazela, gde se u smeru ka starom gradu vozila zaustavljaju na pojedinim delovima mosta

Saobraćajni kolaps! Na auto-putu kolona duga 8 kilometara, ove tačke u Beogradu su najkritičnije!
Saobraćajni kolaps u Beogradu - Copyright Printscreen/Naxi kamere

Popodnevni špic u Beogradu ni ovog radnog dana nije mimoišao građane, ostavljajući za sobom kolaps i nesnosne gužve duž nekoliko ključnih saobraćajnica.

Najkritičnija situacija vladala je na auto-putu, Autokomandi, "Gazeli" i Pančevačkom mostu, gde su se stvarale kilometarske kolone vozila.

Na auto-putu, tačnije na Autokomandi, kolona je dostigla dužinu od 8 kilometara oko 16.30 sati. Vozila su usporeno napredovala od Bloka 39 na Novom Beogradu pa sve do udaljenog kraja grada - Dušanovca.

Još jedan problematičan deo bio je most Gazela, gde se u smeru ka starom gradu vozila zaustavljaju na pojedinim delovima mosta, uzrokujući ozbiljne saobraćajne zastoje.

I na Pančevačkom mostu nije bilo mnogo bolje. Iako je situacija nešto povoljnija u poređenju s drugim lokacijama, stvaraju se značajne gužve u pravcu ka gradu.

Ogroman broj vozila je i na Brankovom mostu, ali tu nema većih zastoja.

Ni deo kod Beogradskog sajma nije ostao pošteđen saobraćajnog kolapsa. I u ovom delu grada vozila mile sve od Mostarske petlje pa do Ade Ciganlije.

Što se centra grada tiče, zakrčenje je u Nemanjinoj i Takovskoj ulici, Bulevaru despota Stefana, kod Vukovog spomenika. Na Slaviji je čas prohodno, čas se stvori gužva.

Na novobeogradskoj strani, kolone vozila su u Jurija Gagarina, kao i u Bulevaru Mihajla Pupina od TV Ušće pa dalje preko Brankovog mosta.

Gužva je i na Autokomandi, više vozila je i na Plavom mostu i na Mostu na Adi u pravcu ka starom delu grada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike