"Za tako nešto vam je potreban mađioničar": Ruskinja šokirala objavom na Fejsbuku - traži stan na Vračaru za 300 evra!

14.01.2024

21:43

1

Autor: Lj. S.

Većina građana nije mogla da veruje u ovu objavu, budući da cene stanova na Vračaru, bilo za kupovinu ili rentiranje važe za jedne od najskupljih u gradu

"Za tako nešto vam je potreban mađioničar": Ruskinja šokirala objavom na Fejsbuku - traži stan na Vračaru za 300 evra!
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Na društvenoj mreži Fejsbuk nedavno se pojavila objava koja je šokirala i Ruse i Srbe, jer je jedna Ruskinja okačila post u kojem traži stan na Vračaru za 300 evra. 

S obzirom da cene iznajmljivanja stanova u srpskoj prestonici ne miruju od pandemije koronavirusa i sukoba u Ukrajini, ova objava izazvala je nevericu i osmeh kod velikog broja sugrađana. 

Printscreen/Facebook
 

- Mi smo bračni par koji traži dugoročni smeštaj na području Vračara ili blizu centra (30 minuta prevozom). Cena 300 evra plus režije. Potreban je beli karton, odgovara i prvi sprat. Hvala unapred - napisala je Ruskinja Tatjana.

Većina njih nije mogla da veruje u ovu objavu, budući da cene stanova na Vračaru, bilo za kupovinu ili rentiranje važe za jedne od najskupljih u gradu.

Printscreen/Facebook
 

"Takav stan se može naći eventualno u Borči", "Potreban je mađioničar da se stan za 300 evra nađe. To je zaista malo verovatno, možda neka babska sobica samo", "Možda neki stan od 20 metara kvadratnih u suterenu ima za taj novac", bili su neki od komentara. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike