Zemunska pijaca se vraća na staru lokaciju: Gotovi radovi na kanalizacionoj mreži starog jezgra Zemuna

23.11.2023

16:30

0

Odmah je počelo vraćanje više od 300 komada pijačne opreme - tezgi, vitrina i bokseva

Zemunska pijaca se vraća na staru lokaciju: Gotovi radovi na kanalizacionoj mreži starog jezgra Zemuna
Copyright Beoinfo

Javno komunalno preduzeće "Beogradske pijace" saopštilo je danas da su uspešno završeni radovi na kanalizacionoj mreži starog jezgra Zemuna, koji su obuhvatali i pijacu "Zemun".

JKP "Beogradske pijace" navodi u saopštenju da je odmah pristupilo vraćanju više od 300 komada pijačne opreme - tezgi, vitrina i bokseva, na stari deo pijace.

Navodi se da je izmeštanjem pijace "Zemun", JKP "Beogradske pijace" omogućilo svim zakupcima da nastave s radom, a stanovnicima Zemuna i ljubiteljima zemunske pijace mogućnost da se, tokom izvođenja neophodnih radova, kontinuirano snabdevaju svežim voćem, povrćem, suhomesnatim i mlečnim proizvodima, ribom, cvećem i drugim potrepštinama.

JKP "Beogradske pijace" ističe da je uvek usmereno ka interesima korisnika svojih usluga i potrošača, kao i da su pijace od izuzetnog značaja za male poljoprivredne proizvođače, kao i za građane Beograda.

- Zahvaljujemo se svima na strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova i radujemo se ponovnom okupljanju na starom mestu pijace "Zemun" - navodi se u saopštenju JKP-a "Beogradske pijace".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike