Radovi u Sarajevskoj ulici menjaju trase autobusa: Evo koje linije će voziti izmenjenim režimom

29.09.2023

15:44

0

Autor: L. Đ. T.

Informacije je saopštio Sekretarijat za javni prevoz

Radovi u Sarajevskoj ulici menjaju trase autobusa: Evo koje linije će voziti izmenjenim režimom
Radovi u Sarajevskoj ulici - Copyright FOTO TANJUG/ GRADSKA OPŠTINA SAVSKI VENAC

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Sarajevskoj ulici, na delu od Miloša Pocerca do Nemanjine, od sutra, 30. oktobra, do 8. oktobra biće promenjen režim rada linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.


Vozila sa linija 52, 53, 56 i 56L će u smeru ka terminusu „Zeleni venac”, na delu od raskrsnice ulica Savske i Drinske, saobraćati sledećom trasom: Savska – Savski trg – Karađorđeva – Crnogorska – Jug Bogdanova, dok će u suprotnom smeru ka perifernim terminusima saobraćati redovnim trasama.

Vozila sa linije 51N će u smeru ka gradu saobraćati na trasi: Savska – Savski trg – Nemanjina i dalje redovno, dok će u smeru ka periferiji saobraćati redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, kao i privremeno stajalište „Ekonomski fakultet 1” u Karađorđevoj ulici, koje se nalazi na poziciji ED stuba u visini parking-garaže „Kamenička”.

Radovi u Kumodražu

Zbog izvođenja hitnih radova u Gunjak ulici, na delu od Ulice vojvode Stepe do Stare ulice u naselju Kumodraž, od 2. oktobra od devet časova do 6. oktobra doći će do promene u radu linije javnog prevoza broj 39.

Vozila sa linije 39 će saobraćati na skraćenoj trasi do okretnice u visini MZ "Kumodraž", odakle će u suprotnom smeru saobraćati Ulicom vojvode Stepe prema gradu i dalje redovno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike