Rekonstrukcija Sarajevske ulice: Asfalt i trotoari će biti kompletno obnovljeni!

21.09.2023

13:17

0

Sarajevska ulica bila jedna od urgentnijih za uređenje

Rekonstrukcija Sarajevske ulice: Asfalt i trotoari će biti kompletno obnovljeni!
Copyright FOTO TANJUG/ GRADSKA OPŠTINA SAVSKI VENAC

Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović obišao je danas radove na rekonstrukciji Sarajevske ulice, u sklopu kojih će biti kompletno obnovljen asfalt i trotoari na potezu od Drinske do zone raskrsnice sa Nemanjinom ulicom.

Vidović je istakao da je Sarajevska ulica bila jedna od urgentnijih za uređenje i zahvalio se javno komunalnim preduzećima, jer su pozitivno reagovali na molbu opštine da što pre otpočnu radovi u ovoj ulici, saopšteno je iz Gradske opštine Savski venac.

Promo/Opština Savski venac
Miloš Vidović

- Rekonstrukcija Sarajevske ulice rezultat je zajedničke inicijative opštine i građana, ali i dobre saradnje sa nadležnim gradskim preduzećima i rukovodstvom grada koje ima sluha za potrebe građana Savskog venca.

FOTO TANJUG/ GRADSKA OPŠTINA SAVSKI VENAC
 

 

Pored novog asfalta, biće obnovljeni i trotoari, što je važna vest za stanovnike Sarajevske ulice koji su nam na taj problem ukazivali - rekao je Vidović.

FOTO TANJUG/ GRADSKA OPŠTINA SAVSKI VENAC
 

 

On je naglasio da se realizacijom ovakvih projekta rešavaju višegodišnji problemi i podiže kvalitet života građana i dodao da su prethodnih godina uložena velika sredstva u obnovu i uređenje ulica na Savskom vencu, a rezultat je više od 35 rekonstruisanih ulica i 15 unutarblokovskih saobraćajnica.

FOTO TANJUG/ GRADSKA OPŠTINA SAVSKI VENAC
 

 

Tokom obilaska, Vidović je zajedno sa direktorom  JP "Putevi Beograda" Aleksandrom Milentijevićem i predstavnicima JKP "Beograd puta" i JKP "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" razgovarao sa građanima i radnicima o započetim radovima na ovom lokalitetu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike