Radovi u Glavnoj ulici u Zemunu prave karambol u javnom prevozu: Menjaju se privremene trase - evo kako će autobusi saobraćati

29.09.2023

14:10

0

Autor: L. Đ. T.

Informacije je saopštio Sekretarijat za javni prevoz

Radovi u Glavnoj ulici u Zemunu prave karambol u javnom prevozu: Menjaju se privremene trase - evo kako će autobusi saobraćati
Copyright Beoinfo

Zbog boljeg funkcionisanja javnog prevoza tokom izvođenja radova u Glavnoj ulici u Zemunu, od subote 30. septembra do nedelje, 8. oktobra, menjaju se privremene trase pojedinih linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na linijama 84, 704, 706 i 707 u smeru ka Batajnici saobraćaće sledećom trasom: Bulevar Nikole Tesle – Džona Kenedija – Bulevar Mihajla Pupina – Aleksandra Dubčeka – 22. oktobra – Vrtlarska – Ivićeva – Novogradska – Cara Dušana i dalje redovno, a u smeru ka gradu na trasi: Cara Dušana – Dobovoljačka – Ugrinovačka – Vrtlarska – 22. oktobra – Aleksandra Dubčeka – Bulevar Mihajla Pupina – Džona Kenedija – Bulevar Nikole Tesle i dalje redovnom trasom.

Vozila na linijama 703, 705, 706E saobraćaće skraćenim trasama od okretnice „Zemun (Bačka)” prema Batajnici, Ugrinovcima i 13. maju.

M.M./ATAImages
 

Privremeno se uspostavljaju sledeća stajališta:

– „Bulevar Nikole Tesle 1” – u Ulici Džona Kenedija, na poziciji stuba javne rasvete ispred objekta sa kućnim brojem 4, oko 70 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Nikole Tesle, gledano u smeru ka Bulevaru Mihajla Pupina, i to za linije 84, 704, 706 i 707;

– „Džona Kenedija 1” – u Ulici Džona Kenedija, na poziciji stuba javne rasvete ispred objekta sa kućnim brojem 31A, oko 60 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina, gledano u smeru ka Bulevaru Nikole Tesle, za linije 84, 704, 706 i 707.

Sve ostale linije koje su menjale svoje trase zbog ovih radova i dalje će saobraćati na prethodno izmenjenim trasama, navedeno je u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike