Izvode se radovi u Ulici partizanske avijacije: Ova linija GSP-a menja režim

27.09.2023

14:30

0

Autor: Lj. S.

Neće doći do promena u radu linija 74, 75, 612 i 708

Izvode se radovi u Ulici partizanske avijacije: Ova linija GSP-a menja režim
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U periodu od 28. septembra do 2. oktobra doći do promene režima rada linije 76 zbog radova u Ulici partizanske avijacije i ulivno-izlivnoj rampi auto-puta u smeru ka Nišu, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi se izvode u Ulici partizanske avijacije, pri čemu će za saobraćaj biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru ka Bežanijskoj kosi, od zone raskrsnice sa ulaznom rampom auto-puta (smer ka Nišu), kao i desna saobraćajna traka auto-puta (smer ka Nišu) koja će u delu od zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije biti jednosmerna do izlazne petlje na auto-put, odnosno biće onemogućeno kretanje prema Ulici partizanske avijacije.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza 76 će u smeru ka terminusu "Bežanijska kosa /Bolnica/" saobraćati ulicama Žorža Matea, Studentskom i dalje redovno (bez svraćanja pored JKP-a "Zelenilo – Beograd"), dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno bez izmene režima.

Takođe, neće doći do promena u radu linija 74, 75, 612 i 708, koje će u smeru prema Bežanijskoj kosi saobraćati preostalom širinom kolovoza, što je regulisano privremenim saobraćajnim znacima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike