Radovi menjaju trase javnog prevoza: Evo koje linije će saobraćati izmenjenim režimom

21.09.2023

08:10

0

Autor: L. Đ. T.

Informacije je saopštio Sekretarijat za javni prevoz

Radovi menjaju trase javnog prevoza: Evo koje linije će saobraćati izmenjenim režimom
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda u Krunskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Desanke Maksimović, od 21. do 30. septembra doći će do promena u radu linije 24, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje Ulice Desanke Maksimović u visini zone raskrsnice sa Krunskom ulicom, pa će se vozila javnog gradskog prevoza na liniji br. 24 u smeru ka Dorćolu kretati ulicama:

Njegoševom, Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovno, a u suprotnom smeru saobraćaće redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza na liniji 24 će na izmenjenom delu trase privremeno koristiti stajalište „Park Tašmajdan” koje redovno koriste linije br. 74 i EKO 1, dok se privremeno ukidaju stajališta „Cvetni trg” i „Tašmajdan”.

Režim rada linije 95 

Tokom izvođenja faze 4B radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima – magistrala M3 duž Ulice antifašističke borbe, u zoni raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića, od 21. septembra do 20. oktobra doći će do promena u radu linije javnog prevoza 95, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode u Ulici antifašističke borbe, na prilazu raskrsnici sa Bulevarom Milutina Milankovića, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci (u visini razdelnog ostrva), neposredno ispred desnog skretanja u Bulevar Milutina Milankovića, kao i u desnoj saobraćajnoj traci Ulice antifašističke borbe, posle zone raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića ka auto-putu, zbog čega će vozila javnog linijskog prevoza sa linija broj 95, E1 i E6 (u smeru ka gradu) saobraćati Ulicom Jurija Gagarina, Bulevarom Milutina Milankovića, Ulicom Milentija Popovića i dalje redovno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike