Zatvara se Stari savski most, evo koje linije će saobraćati izmenjenim režimom

18.09.2023

13:03

0

Autor: L. Đ. T.

Privremeno se uspostavlja autobuska linija 7A

Zatvara se Stari savski most, evo koje linije će saobraćati izmenjenim režimom
Ilustracija - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Zbog održavanja večerašnjeg koncerta, od 19.30 do 23.45 časova doći do zatvaranja dela Zemunskog puta (Stari savski most). Preciznije, za tramvajski saobraćaj zatvara se deonica od Sajmišta do Bulevara Vudroa Vilsona, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tramvaji na liniji 7 će saobraćati na relaciji Ustanička–Pristanište i to na trasi: Bulevar kralja Aleksandra – Resavska – Nemanjina – Savski trg – Karađorđeva do okretnice „Pristanište”.

Tramvaji na liniji 9 će saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Banjica, a tramvaji na liniji 11L i 12L se privremeno ukidaju.

Tramvajska linija 13 se pojačava.

Privremeno se uspostavlja autobuska linija 7A, koja će saobraćati na sledećoj trasi: TC „Ušće” – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića – Bulevar Crvene armije – Marka Hristića – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića  – Milentija  Popovića – TC „Ušće”.

Radovi u Maksima Gorkog

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Maksima Gorkog, na delu od Ulice cara Nikolaja II do Kursuline ulice (kružni tok), u desnoj kolovoznoj traci, gledano u smeru prema kružnom toku, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 18. septembra od 22 časa do 22. septembra, do 4 časa.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja desne kolovozne trake, gledano u smeru prema kružnom toku, zbog čega će vozila linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– linije 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka gradu saobraćati ulicama Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II, Makenzijevom, Kursulinom, Trnskom, Mileševskom, Sinđelićevom i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru saobraćaće redovnim trasama.

Privremeno se uspostavlja stajalište: „pijaca Kalenić 1”, smer ka gradu, u Sinđelićevoj ulici ispred objekta Maksija, oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskom ulicom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike