Lepa vest za sve prvake: Opština Savski venac poklanja torbe i školski pribor za sve đake!

01.09.2023

15:42

0

Autor: Lj. S.

Poklone će dobiti 350 učenika u devet škola na Savskom vencu

Lepa vest za sve prvake: Opština Savski venac poklanja torbe i školski pribor za sve đake!
Copyright Opština Savski venac

U okviru tradicionalne akcije darivanja đaka prvaka, Opština Savski venac obezbedila je torbe i kompletan školski pribor za sve prvake osnovnih škola sa teritorije te opštine.

Poklone će dobiti 350 učenika u devet škola na Savskom vencu, navedeno je u saopštenju opštine.

Predsednik Miloš Vidović i funkcioneri opštine obišli su osnovne škole, poželeli dobrodošlicu najmlađim đacima i uručili im poklone.

Opština Savski venac
 

Vidović je istakao da opština izdvaja znatno veća sredstva kada je ulaganje u obrazovanje u pitanju, da je važno da se čuju potrebe dece koja su budućnost jer je to jedini ispravan put.

- Sa željom da najmlađe đake podstaknemo na što bolje učenje, a roditeljima da pomognemo da uštede u kućnom budžetu i ove godine smo torbe prvaka opremili kompletnim priborom koji sadrži sve što im je potrebno za početak škole - naveo je predsednik opštine.

Dodao je da su se brojne aktivnosti u proteklom periodu odnosile na organizaciju programa za decu, uređenje igrališta i škola.

- Osim tekućih održavanja svih osnovnih škola na Savkom vencu ove godine otvoren je prvi Eko-park, obnovljen je park kod Vojne gimnazije, a obezbeđeni su besplatni termini za sport i rekreaciju u kompleksu Sportsko selo. Takođe organizovali smo i besplatni letnji sportski kamp za decu, priredili manifestaciju "Dečije letnje igre", obezbedili nagrade za najbolje timove u okviru projekta za mlade "Tvoja ideja u tvojoj zajednici", a nismo zaboravili ni najbolje đake osmake kojima smo takođe obezbedili vredne poklone - naglasio je Vidović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike