Samo za đake: Škola počinje ali zabava ne prestaje

31.08.2023

13:52

0

U saradnji sa Games.com ekipom, Ada Mall će od 01. do 03. septembra postati najoriginalniji poligon zabave, gde će biti organizovan niz interaktivnih igrica, kvizova, različitih radionica, turnira, a svim posetiocima sprema se i jedno veliko iznenađenje

Samo za đake: Škola počinje ali zabava ne prestaje
Promo - Copyright Promo

Ada Mall u saradnji sa Games.com ekipom organizuje jedinstveni događaj za osnovce i srednjoškolce pod nazivom „Back to school“ od 01. do 03.septembra

Prva školska zvona simbolizuju kraj jednog uzbudljivog raspusta, ali isto tako najavljuju lep period prepun novih poznanstava, avantura, druženja, osmeha, prvih ljubavi i uspomena za ceo život. Ada Mall dobro zna da baš takve uspomene čine detinjistvo najlepšim periodom života i zato poziva sve osnovce i srednjoškolce da ovog vikenda stvore nove uspomene na jedinstvenom događaju „Back to School“.

U saradnji sa Games.com ekipom, Ada Mall će od 01. do 03. septembra postati najoriginalniji poligon zabave, gde će biti organizovan niz interaktivnih igrica, kvizova, različitih radionica, turnira, a svim posetiocima sprema se i jedno veliko iznenađenje.

Nagrađuju se svi đaci, za sve njihove buduće petice, potpuno besplatnom Gaming zonom, gde će moći da igraju na konzolama PS4 i PS5, a oni najhrabriji i najbolji mogu učestvovati na turniru u popularnoj igri LOL.

Klinci će moći da se vrate u prošlost u okviru Retro zone, dekodiraće fiksne telefone, rešavaće puzle, igre memorije i mnoge druge mozgalice. I to je samo početak.

Oni koji su najhrabriji oprobaće se u kvizu znanja na glavnom stage-u, dok će oni kojima su jača strana države, reke, planine i strane sveta moći da učestvuju u igrici, prema kojoj gajimo veliku ljubav i koja se prenosi s generacije na generaciju – Zanimljivoj geografiji.

A da sva skrivena kreativnost bude bude otkrivena pobrinuće se naš poznati slikar Zoran Čalija, koji će biti podrška deci na etno i eko radionicama, gde očekujemo da nastanu prava remek-dela umetnika za koje će svet tek čuti. Ada Mall će postati pravi raj za male umetničke duše, ali isto tako i za male naučnike, a buduća velika imena, kojima će studenti Hemijskog fakulteta otkrivati sve čari i tajne eksperimenata i istraživanja.

Otkrivamo ti još jednu tajnu, Ada Mall je pripremio i High School Party i jedno veliko iznenađenje, za koje još uvek ne sme da se zna.

Sasvim je dovoljno razloga da od 01. do 03. septembra dođeš u Ada Mall i osetiš duh mladosti, kreativnosti, zabave, kao i da ulepšaš sebi ili drugima jedan od najvažnijih životnih početaka. Ada Mall želi svima srećan polazak u školu, a događajem „Back to School“ najavljuje uzbudljivu sezonu prepunu iznenađenja za sve posetioce.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike