Sramna scena na Kalemegdanu: Stariji čovek fizički nasrnuo na mališane koji su prodavali sokove - kaže da su mu konkurencija?! (VIDEO)

08.06.2023

09:53

0

Autor: Lj. S.

Prilikom obračuna, dečak je ostao bez jedne patike

Sramna scena na Kalemegdanu: Stariji čovek fizički nasrnuo na mališane koji su prodavali sokove - kaže da su mu konkurencija?! (VIDEO)
Prodavac maltretira decu na Kalemegdanu - Copyright Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Jedna sramna scena dogodila se nedavno na Kalemegdanu kada je mališane, koji su za vreme raspusta želeli da zarade džeparac tako što su prodavali sokove, napao stariji čovek. 

Kako navodi autor videa, koji je objavljen na društvenim mrežama, deca su bila izbezumljena jer ih je napao stariji čovek, koji takođe prodaje sokove na Kalemegdanu. 

-  Čovek je nasred Kalemegdana fizički napao dete i udario ga nekoliko puta, jer dva maloletna dečaka prodaju sokove i time prave "konkurenciju" njemu koji ima štand. Zavodi red i kaže kako je Kalemegdan njegov. Većina ljudi je samo gledala. Pazite svoju decu! - piše u opisu ove objave. 

Takođe, autor ove objave dodaje da je dečak, prilikom napada, ostao bez jedne patike. 

- Kritikuju se deca, stalno i svuda da su svakakva, a kad hoće nešto lepo da urade i zarade, onda se nadje neka odrasla osoba da pokaže da lepo ponašanje nije u redu. Zgrožena sam! Policijo reaguj - jedan je od komentara. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike