Mali: Izgradićemo nacionalni stadion i novi sajam, promeniće lice našeg grada (FOTO)

02.06.2023

15:48

0

"Kada se radi o ovako velikim projektima, mnogo je veći posao koji treba da uradite pre samog početka izgradnje"

Mali: Izgradićemo nacionalni stadion i novi sajam, promeniće lice našeg grada (FOTO)
Ministar finansija Siniša Mali - Copyright TANJUG/ Sava Radovanović

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali objavio je da je danas sa predstavnicima nadležnih preduzeća, institucija i izvođača radova održan još jedan u nizu operativnih sastanaka koji se tiču izgradnje nacionalnog stadiona i novog sajma.


- Kada se radi o ovako velikim projektima, mnogo je veći posao koji treba da uradite pre samog početka izgradnje, a pre svega u smislu svih pravnih i proceduralnih stvari, dobijanja neophodnih dozvola itd", napisao je Mali na svom nalogu na Instagramu.

Dodao je da zato misli da je već urađen veliki posao i da očekuje da nakon nasipanja terena i izgradnje infrastrukture, krene i sama izgradnja objekata.

 

 

- Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako ćemo završiti i ove velike projekte, koji će promeniti lice našeg grada, ali i omogućiti našoj zemlji da bude domaćin nekih velikih sportskih i kulturnih manifestacija. Ponosan sam i što uprkos krizi koja traje već nekoliko godina, nismo odustali ni od jednog projekta i što uspevamo da radimo, gradimo i idemo dalje, napisao je Mali.


Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike