Aplikacija izbrisala Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar", na mapi piše ime dečaka koji je ubio drugove u masakru na Vračaru (FOTO)

11.05.2023

13:45

0

Na Snapchat mapi koja bi trebalo da pokaže Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" stoji ime i prezime dečaka ubice

Aplikacija izbrisala Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar", na mapi piše ime dečaka koji je ubio drugove u masakru na Vračaru (FOTO)
Copyright ATAImages/ Miloš Tešić

U danima kada se Srbija suočava sa talasom nasilja i posledicama masovnih ubistava u Beogradu i Mladenovcu, a država pooštrava mere za kontrolu oružja, u Novom Sadu je ubijena devojka, što je treći slučaj femicida od početka maja.

Dok se Srbija i region bore sa tugom zbog masovnih ubistava na Vračaru i u Mladenovcu, posledicama u vidu trauma, straha, ali i šokom zbog veličanja zločina i zločinaca, pretnji koje putem mreža upućuju pojedinci...i javnost pomisli "nema dalje", pojavi se situacija koja demntuje.

Aplikacija "Snepčet" izbrisala je naziv škole u kojoj se 3. maja desio masakr, a na mapi koja bi trebalo da pokaže OŠ "Vladislav Ribnikar" stoji ime i prezime vinovnika krvavog masakra!

printscreen/Snapchat
 

 

Dečak K.K. (13) tog 3. maja ušao je u školu na Vračaru i zapucao iz očevog pištolja.

Najpre na čuvara škole, zatim dežurne učenike, pa se uputio u kabinet istorije.

Tamo je ranio nastavnicu, a onda je počeo da puca u vršnjake.

printscreen/Snapchat
 

 

U ovoj nezapamćenoj tragediji ubijeno je sedam devojčica, jedan dečak, kao i čuvar škole Dragan Vlahović, a ranjeno šestoro dece i nastavnica istorije.

Kako su saopštili zvaničnici MUP-a, učenik sedmog razreda je imao detaljan plan koji je pripremio unapred, kao i spisak vršnjaka koji su mu bili prioritetne mete.

On je posle krvavog pira sam pozvao policiju i predao se.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike