Otvara se turistička sezona u Skadarliji: Posetioci će moći da uživaju u bogatom programu

28.04.2023

12:01

0

Na platou ispred Kuće Đure Jakšića, od 13 časova na repertoaru je muzički mini-koncert u izvođenju atraktivnog električnog gudačkog kvarteta "Dinamika Music"

Otvara se turistička sezona u Skadarliji: Posetioci će moći da uživaju u bogatom programu
Skadarlija - Copyright Profimedia

Turistička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije pozivaju građane na otvaranje turističke sezone u Skadarliji koje će biti obeleženo svečanim činom podizanja Skadarlijske zastave, a čast da to učini ove godine pripala je našem poznatom glumcu Aleksandru Srećkoviću Kuburi, saopštili su iz TOB-a.

Kodeks ponašanja u Skadarliji, urnebesne anegdote iz života najpoznatije boemske ulice u Beogradu, pesme Skadarlijske dame čuće se u subotu na platou kod Skadarlijske česme i ispred Kuće Đure Jakšića u okviru programa koji su priredili naši poznati glumci, pevači i renomirani umetnici.

Na platou ispred Kuće Đure Jakšića, od 13 časova na repertoaru je muzički mini-koncert u izvođenju atraktivnog električnog gudačkog kvarteta "Dinamika Music".

Tokom čitavog dana, za posetioce Skadarlije će biti priređen Skadarlijski bazar, prodajna izložba ručnih radova, umetnina, nakita i domaćih proizvoda naših proizvođača, a ugostitelji se spremaju da srdačno dočekaju sve skadarlijske goste.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike