"Dođi iza ćoška da vidiš nešto": Manijak usred bela dana pokušao da otme dete na Vidikovcu?

27.04.2023

22:32

0

Neprijatna situacija odigrala se nedaleko od OŠ "Branko Ćopić"

"Dođi iza ćoška da vidiš nešto": Manijak usred bela dana pokušao da otme dete na Vidikovcu?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Stanovnici Vidikovca, posebno roditelji maloletne dece od juče su vidno uznemireni pošto je, kao tvrdi jedna majka, stariji čovek pokušao da otme dečaka koji je učenik drugi razreda, i to nedaleko od Osnovne škole "Branko Ćopić".

- Danas oko pola dva, posle časova, stariji čovek je pokušao da odvede mog sina, ne znajući da sam ja s njim, na samom početku kineskog sokačeta, strana bliža pijaci. Tako da možda imamo pedofila koji vreba decu koja posle časova idu sama kući - napisala je juče majka deteta u poruci roditeljima u školi.

Ona je navela da je dete zastalo da gleda izlog radnje mobilnih telefona, a da je ona bila nekoliko metara dalje.

Taj čovek mju je prišao, uhvatio ga je za vrat otpozadi i rekao: "Je l mogu nešto da te zamolim" i krenuo da ga vodi tako držeći ga za vrat.

Potom mu je, navodno, rekao: „Dođi `vamo iza ćoška, da vidiš nešto“ . Pošao je da ga provede kroz uski prolaz što vodi iza, na parking, gde su tezge sa alatom i farbama.

Kad je majka videla šta se dešava, potrčala je i izbavila dete, pa je pitala tog čoveka šta mu to treba, a on je počeo da se pravda: „Hteo sam samo da ga zamolim da mi na trafici kupi cigare“.

Majka je slučaj prijavila policiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike