Po vozačku dozvolu od danas u SIV 3: Zbog rekonstrukcije, objekat u Ljermontovljevoj nije u funkciji!

13.03.2023

09:38

0

Organizacija i radno vreme se neće menjati na novoj lokaciji

Po vozačku dozvolu od danas u SIV 3: Zbog rekonstrukcije, objekat u Ljermontovljevoj nije u funkciji!
Ilustracija - Copyright Pixabay/Printscreen/Mup

Delatnosti iz oblasti Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova od danas će se obavljati u zgradi SIV 3, na Novom Beogradu, na adresi Omladinskih brigada 1, zbog rekonstrukcije objekta u Ljermontovljevoj ulici koja će trajati godinu dana.

Organizacija i radno vreme se neće menjati na novoj lokaciji.

- Iselili smo se iz objekta u ulici Ljermontova 12a zbog rekonstrukcije objekta. Radovi će trajati oko godinu dana - rekla je za Tanjug Dragana Đokić, načelnik Odeljenja za registraciju vozila i vozačke dozvole PU za Grad Beograd. 

Navela je da će se na toj lokaciji obavljati poslovi iz isključive nadležnosti Uprave za upravne poslove, kao što su izdavanje uverenja o prebivalištu građana, oglašavanje putnih isprava nevažećim, zatim registracija vozila diplomatsko-konzularnih predstavništava, prva registracija motocikala, priključnih i vozila van gabarita, izdavanje probnih vozačkih dozvola, zamena i duplikati probnih vozačkih dozvola i izdavanje inostranih vozačkih dozvola.

Profimedia
 

Prema njenim rečima, za sve ostale vrste poslova koji spadaju u redovne vrste posla, kao što su izdavanje ličnih dokumenata, registracija motornih vozila, kao i zamena izdatih vozačkih dozvola, građani mogu da podnesu zahtev u bilo kojoj policijskoj stanici, kojih ima 17 na teritoriji Beograda, plus 10 policijskih ispostava, bez obzira na to na kojoj su opštini prijavljeni. 

- Radno vreme je od 7.30 do 20 časova i subotom od 7.30 do 15.30, radno vreme nije menjano, radimo kao što smo radili i na adresi Ljermontova 12a - rekla je Đokićeva. 

Dodala je da, zavisno od zahteva koji se podnosi, čekanja nisu bila duža od 15 minuta. 

- Malo je veće interesovanje za izadavanje probnih i zamenu probnih vozačkih dozvola do pola sata, ali trudimo se da sve svoje raspoložive kapacitete upotrebimo kako bi građani što pre rešili svoje zahteve i zaobišli sve gužve - rekla je Đokićeva. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike