Niste sami: Poznata beogradska kafana organizuje humanitarno veče za ranjene srpske dečake sa Kosmeta

10.01.2023

11:28

0

Autor: 24sedam

Kako navode organizatori sav prihod sa večerašnjeg događaja biće prosleđen braći Stojanović kao vid podrške zbog iskazane hrabrosti

Niste sami: Poznata beogradska kafana organizuje humanitarno veče za ranjene srpske dečake sa Kosmeta
Copyright Pexels/Maurício Mascaro/Instagram_buducnostsrbijeav

Posle nemilih scena koje su tokom božićnih praznika zadesile Srbe na severu Kosmeta, podrška našeg naroda i svih krajeva sveta ne jenjava. 

Miloš (21) i Stefan (11) Stojanović koji su ranjeni u oružanom napadu kod Štrpca na Badnji dan heroji su čitavog srpskog naroda, a večeras će dobiti posebnu podršku iz naše prestonice.

Narodna priča
 

Naime, u poznatoj beogradskoj kafani koja nosi naziv "Narodna priča" večeras će biti priređena humanitarna žurka pod nazivom "Niste sami".

Kako navode organizatori sav prihod sa večerašnjeg događaja biće prosleđen braći Stojanović kao vid podrške zbog iskazane hrabrosti. 

Prisustvo večerašnjem događaju najavile su brojne estradne ličnosti među kojima su i Goga Sekulić, Ljuba Perućica, Sale Tropiko, Gabrijela Pejčev i mnogi drugi.

Kako su organitzatori istakli za naš portal nastupi muzičkih zvezda očekuju se oko 22h.

Podsetimo, srpski dečaci Stefan (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni su na Badnji dan u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac. 

Napadnuti dečaci su ubrzo smešteni u bolnicu i trenutno se oporavljaju od povreda.

Printscreen/YouTube/Kosovoonline
 

- Dobro sam, ne boli me mnogo ruka, ali ne znam koliko ću još biti u bolnici – rekao je posle ranjavanja Stefan Stojanović i ukratko opisao šta se dogodilo:

- Vraćali smo se putem i slikali kad je odjednom neko iz automobila počeo da puca. Nisam video ko je ni iz kojeg automobila.

Napad na srpske dečake najoštrije je osudio ceo državni vrh, kao i predstavnici Srba sa Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike