Jedan bulevar u Beogradu će biti zatvoren zbog radova: Dok se neke linije gradskog prevoza ukidaju, druge menjaju trase

02.12.2022

10:40

0

Autor: 24sedam

Informaciju su saopštili iz Sekretarijata za saobraćaj

Jedan bulevar u Beogradu će biti zatvoren zbog radova: Dok se neke linije gradskog prevoza ukidaju, druge menjaju trase
GSP - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Deo Bulevara vojvode Putnika delimično se zatvara danas u 22 sata, zbog redovnog održavanja, što će dovesti do izmena u radu linija gradskog prevoza, saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Radovi se izvode na delu od nadvožnjaka iznad auto-puta (Bulevar Franša d'Eperea) do zone raskrsnice sa Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića u smeru ka Topčiderskoj zvezdi, kao i pristupnim saobraćajnicama iz pravca Bulevara vojvode Mišića, Savske i auto-puta (Bulevar Franša d'Eperea) ka Topčiderskoj zvezdi.

Radovi će trajati do 5. decembra u 3.30 časova.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka Bulevara vojvode Putnika, kao i pristupne rampe iz smera Sajma, Savske i auto-puta u smeru ka Topčiderskoj zvezdi, pri čemu će se kolovozna traka za smer ka gradu koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Vozila javnog prevoza saobraćaće na sledeći način:

  • Ukidaju se trolejbuske linije 40 i 41 i uspostavlja se privremena autobuska linija 41A (Studentski trg – Banjica 2), koja će saobraćati trasom trolejbuske linije 41.
  • Linija 36 će u smeru ka Železničkoj stanici Beograd centar i Stadionu FK "Partizan" saobraćati ulicama: Nemanjinom, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.
  • Linija 38L će u smeru ka Železničkoj stanici Beograd centar saobraćati Bulevarom Franša d'Eperea, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.
  • Linija 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati Bulevarom Franša d'Eperea, promena smera kretanja u zoni petlje kod Hitne pomoći, Bulevarom Franša d'Eperea, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike