Skandal u Žarkovu: Đaci se smrzavaju napolju, direktor im ne dozvoljava da uđu u školu sve dok se ne čuje zvono za početak nastave!

14.12.2022

09:20

0

Autor: Lj. S.

Video-snimak dece koja čekaju na zvuk školskog zvona objavljen je na društvenoj mreži Instagram

Skandal u Žarkovu: Đaci se smrzavaju napolju, direktor im ne dozvoljava da uđu u školu sve dok se ne čuje zvono za početak nastave!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Roditelji, čija deca pohađaju OŠ "Ljuba Nenadović" u Žarkovu, požalili su se na direktora ove obrazovne ustanove koji ne dozvoljava ulaz đacima u školu sve dok ne zvoni za početak nastave, zbog čega su mališani primorani da se smrzavaju napolju, na snegu i kiši. 

Video-snimak dece koja čekaju na zvuk školskog zvona objavljen je na društvenoj mreži Instagram. 

printscreen/instagram/serbialive_beograd
 

- U četvrtak, po onom pljusku, direktor OŠ Ljuba Nenadović” u Žarkovu zabranio je da se deca puste u školu, nego tek kad zvoni (pet minuta pre početka nastave). U ponedeljak je pustio da deca uđu u hol škole da se ne smrzavaju jer smo se mi, roditelji žalili, ali već juče je opet rešio da drži decu po onoj hladnoći do zvona napolju - požalio se jedan roditelj. 

On se pita zašto je problem da deca uđu u hol škole dok se zvono ne oglasi.

- Puni su domovi zdravlja bolesne dece, da li treba još više njih da se razboli? U pitanju su deca od I-IV razreda, mada ne pušta ni starije đake - piše u opisu ovog videa.

Novinari portala 24sedam pokušali su da stupe u kontakt sa direktorom ove obrazovne ustanove, ali nismo uspeli da dobijemo nikoga iz škole. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike