"Ne zamerite, ali polomiću vam ruke i noge": Pismo ljute komšinice izazvalo haos na mrežama (FOTO)

10.11.2022

12:52

0

Autor: Milica Mališ

Nju je očigledno iznervirala činjenica da joj komšije svakodnevno dižu brisače kao znak upozorenja

"Ne zamerite, ali polomiću vam ruke i noge": Pismo ljute komšinice izazvalo haos na mrežama (FOTO)
Žena piše - Copyright Profimedia

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija koja je nasmejala, ali i začudila korisnike.

Naime, u pitanju je obaveštenje jedne komšinice iz Beograda koja je, verovatno u afektu, uputila svojim susedima.

Nju je očigledno iznervirala činjenica da joj komšije svakodnevno dižu brisače kao znak upozorenja ili ukora jer parkira svoj automobil na, po njihovom mišljenju, nepropisnom mestu.

Pismo prenosimo u celosti:

Drage komšije,

Ovim putem Vas obaveštavam da je parking ispred zgrade javna površina, nije parking mesto koje pripada nekom konkretnom stanu i niko nema po osnovu čega da ističe pravo parkiranja na konkretnom mestu.

Unsplash
 

Takođe Vas obaveštavam da će biti polomljene obe ruke, obe noge, rebra, ključna kost i vilična kost onome koga uhvatim da mi je još jednom podigao brisače na PROPISNO parkiranom autu (neću ja to da radim, nego neko ko to radi profesionalno). Progutaće ga mrak, odvešće ga, izlupati k o vola i baciti negde usput. Neće mu ni policija pomoći. I ne, ovo nije dokaz uzročno - posledične veze između mog upozorenja i radnje izvršenja krivičnog dela.Ja ću u tom slučaju biti samo osumnjičena, dokaza za podizanje optužnice biti neće, još će morati platiti troškove postupka.

Nikada, ponavljam NIKADA nisam auto parkirala da zauzimam dva parking mesta ili da nekoga zagradim da ne može da izađe. Ako vam se u nekom trenutku učini da je tako, razmislite da možda raspored automobila oko mojih kola nije bio takav nekoliko sati ranije ili prethodno veče, kad sam parkirala kola.Živim na adresi 21/4 i u bilo kom trenutku možete da me zamolite da preparkiram auto ako organizujete svadbu, krštenje, dovoženje drva, sahranu (daleko bilo), itd. Pomeriću kola za šta god, nikakav problem.

Pošto još uvek ne znam ko je u pitanju, pišem svima u zgradama okolo, ne zamerite zbog toga.
Nadam se da ste me ozbiljno shvatili.

"Ne zamerite što pišem svima, ALI polomiću vam svima ruke, noge i ostale delove tela. Ali ne zamerite", jedan je od komentara koji najbolje ilustruju ovo pismo.

Jer, stiče se utisak da je, iako je u naletu besa iznela "opomenu pred umlaćenje", kasnije ipak "spustila loptu" i pokušala da komšijama lepo objasni situacijju.

U svakom slučaju, sudeći prema komentarima, mnogima je ovo obaveštenje bilo simpatično, a neki su se i solidarisali sa ljutom komšinicom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike