"Kakva seljačina moraš da budeš da kiseliš kupus na terasi?": Tvit izazvao buru na društvenim mrežama - šta vi mislite o tome?

25.10.2022

19:46

0

Pokrenuta je čitava polemika

"Kakva seljačina moraš da budeš da kiseliš kupus na terasi?": Tvit izazvao buru na društvenim mrežama - šta vi mislite o tome?
Kiseli kupus - Copyright Profimedia

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se tvit koji je izazvao pravu buru i lavinu komentara, a sve zbog - kiselog kupusa!

Naime, čitava polemika počela je zbog kiseljenja kupusa u zgradi, odnosno na terasi.

- Kakva moraš biti seljačina da kiseliš kupus u svom stanu u 21. veku - zapitao je jedan tviteraš, čija objava je pokrenula lavinu komentara. 

Dok su jedni tvrdili da je to sasvim normalno i da svaka domaćica treba to da radi, kao i da neće da jedu "smeće" iz prodavnice, drugi su se protivili toj odluci sa izgovorom da će njima smrdeti, da se mora poštovati kućni red i da stanari ne budu lenji već da idu u prodavnicu i kupi već ukiseljeni kupus.

- A gde da ga kiseli neko ako želi, a živi u stanu i nema podrum? Treba da bude gospodin, pa da kupuje glavicu kiselog na pijaci ili uopšte ne treba da ga jede? Ko još jede kiseli kupus u 21. veku? Zamisli seljačina kuva sarme... - napisala je jedna žena kao odgovor na tvit.

- Ne sramotite se. Jedna glupost ne čini da druga ne bude isto. Da, naravno da treba da ode na pijacu ili prodavnicu i kupi glavicu kiselog kupusa. Je l' treba ja da imam ribnjak ili da čuvam prase ili jagnje u garaži ili na terasi jer volim domaće meso i ribu. Koja logika - bio je još jedan komentara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike