Šta se dešava sa vozačima u Beogradu? Nervoza, bahato parkiranje i saobraćajke - ne prođe dan a da se ne dogodi incident!

22.10.2022

09:03

1

Svedoci smo svakodnevnih udesa širom prestonice

Šta se dešava sa vozačima u Beogradu? Nervoza, bahato parkiranje i saobraćajke - ne prođe dan a da se ne dogodi incident!
nesrece sudari bgd copy - Copyright 24sedam

Beograd je odavno postao prava "saobraćajna džungla", i čini se da u poslednje vreme na prestoničkim ulicama, pored uobičajenih gužvi i nervoze, ima sve više saobraćajnih nezgoda, ali i bahatog parkiranja.

Naime, u našem glavnom gradu ne prođe dan a da se ne dogodi neki udes. Samo na društvenoj mreži Instagram skoro svakog dana osvane neka fotografija ili video-snimak saobraćajne nezgode u Beogradu.

Poslednja u nizu saobraćajki na prestoničkim ulicama dogodila se juče ujutru na Novom Beogradu, kada su se sudarili minibus E6 i jedan putnički automobil marke "škoda".

Saobraćajka se dogodila na raskrsnici Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, a četvoro putnika iz minibusa zadobilo je povrede glave.

Mladić koji je bio u minibusu je za 24sedam ispričao da je vozilo koje se kretalo ulicom Milentija Popovića imalo prednost, a da je automobil hteo da skrene u Bulevar Zorana Đinđića, krećući se iz suprotnog smera. Tada se dogodio sudar, a potom je minibus udario u banderu.

U toku jučerašnje dana, u Rakovici, u neposrednoj blizini OŠ "Nikola Tesla", jedan vozač je najverovatnije izgubio kontolu nad vozilom i "nasukao" se na betonski stub koji se nalazi pored trotoara.

Srećom, povređenih nije bilo.

U Tetovskoj ulici, takođe u toku jučerašnjeg dana, vozač autobusa na liniji 26 bio je primoran da zaustavi vozilo.

Naime, jedan nesavesni vozač se bahato parkirao, pa vozila gradskog prevoza nisu mogla da prođu ulicom. Incident je propratila i kraća verbala rasprava vozača i nekoliko sugrađana.

Još jedna nezgoda dogodila se dva dana ranije, kada je ženu (32) na pešačkom prelazu u Ulici pilota Mihajla Petrovića "pokosio" automobil.

TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC
 

Nezgoda se dogodila oko 19 časova, a nakon testiranja vozača "fiat punta" utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola.

Pre dva dana u jednom beogradskom tržnom centru, vozač skupocenog automobila parkirao se na mesto rezervisano za invalide.

- Redovna pojava u svim tržnim centrima, uključujući i TC "Galerija" - vozači najskupljih automobila redovno zauzimaju parking-mesta rezervisana za osobe sa invaliditetom. Bahatost, bezobrazluk, bezosećajnost - navodi se u opisu snimka.

Pre tri dana jedan automobil se u Borči nasred uice zapalio, iz nepoznatog razloga. 

Brzom intervencijom vatrogasaca, požar je lokalizovan.

Pre pet dana javnost je ostala šokirana incidentom koji se dogodio u TC "Merkator" na Novom Beogradu.

Tada je pomahnitali BMW udario u automobil "kija", a zatim ga silovito odbacio, pa prešao preko radnika auto-perionice. Radnik je zadobio teške telesne povrede i bori za život.

Pre sedam dana četiri osobe povređene su u saobraćajki na Banovom brdu, kada su se sudarila dva automobila.

Jedno vozilo je tom prlikom razvalilo ogradu i uletelo u privatno dvorište! Nezgoda se dogodila u neposrednoj blizini OŠ "Josif Pančić".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike