Četiri osobe povređene u saobraćajki na Banovom brdu! Sudarili se dva automobila, jedan razvalio ogradu i uleteo u dvorište! (VIDEO)

13.10.2022

13:52

0

Policija je na licu mesta obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do nezgode

Četiri osobe povređene u saobraćajki na Banovom brdu! Sudarili se dva automobila, jedan razvalio ogradu i uleteo u dvorište! (VIDEO)
saobraćajna nezgoda - Copyright Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Četiri osobe povređene su danas u Jastrebovljevoj ulici, na Čukarici, kada je došlo do sudara automobila "hjundai", kojim je upravljala žena stara 43 godine i "audi" kojim je upravljao godinu dana mlađi vozač.

- Od siline udarca jedno od vozila uletelo je u ogradu privatnog dvorišta. Srećom niko nije nastradao - rekli su očevici.

Saobraćajna nesreća dogodila se ispod OŠ "Josif Pančić", a tom prilikom jedan automobil je razvalio ogradu kuće i uleteo u dvorište, a kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, prednji deo automobila je potpuno uništen i pričinjena je velika materijalna šteta.

Povređene osobe prevezene su u Urgentni centar, ali prema nezvaničnim informacijama ne bi trebalo da je reč o povredama opasnim po život. 

Policija je na licu mesta obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do nezgode. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike