Radovi u Borči i na Vračaru menjaju trase javnog prevoza: Pročitajte detaljne informacije o kretanju autobusa u narednim danima

11.10.2022

07:58

0

Ove informacije saopštio je Sekretarijat za javni prevoz

Radovi u Borči i na Vračaru menjaju trase javnog prevoza: Pročitajte detaljne informacije o kretanju autobusa u narednim danima
Autobus - Copyright S.M.S./ATAImages

Tokom izvođenja radova na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Ulici Maksima Gorkog, od danas u devet časova do 17. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici Maksima Gorkog u zoni raskrsnice sa Ulicom gospodara Vučića, pri čemu će ta deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj. Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog prevoza 25, 25P, 26 i 26N saobraćaće na sledeći način: 

- u smeru prema Voždovcu ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Đerdapskom, Gospodara Vučića, Kruševačkom i dalje redovnim trasama; 

- u smeru prema Vukovom spomeniku ulicama Kruševačkom, Gospodara Vučića, Grčića Milenka, Južnim bulevarom, Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama. 

Privremeno se uspostavlja stajalište „Kruševačka” u Ulici kruševačkoj (smer ka Voždovcu) na poziciji ED stuba koja se nalazi ispred kućnog broja 6, odnosno oko 35 metara posle zone raskrsnice sa Garibaldijevom ulicom.

M.M./ATAImages
 

Privremeno se ukidaju stajališta „Tetovska”, u oba smera, i „Južni bulevar”, u smeru ka Vukovom spomeniku.

Vozila na izmenjenom delu trase koristiće sledeća stajališta: u smeru prema Voždovcu – „Južni bulevar” u Ulici Maksima Gorkog, „Kruševačka” i „Dušanovac /Pošta/” u Kruševačkoj ulici, dok će u smeru prema Vukovom spomeniku koristiti stajališta „Dušanovac /Pošta/” i „Kruševačka” u Ulici kruševačkoj i „MPI” u Južnom bulevaru.

Takođe, prilikom rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici Ivana Milutinovića u naselju Borča, od 12. do 20. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu (leva saobraćajna traka) u Ulici Ivana Milutinovića, na delu od Zrenjaninskog puta do Trga oslobođenja, gledano u smeru ka Ulici borčanskih žrtava 1914, zbog čega će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

- vozila sa linija 95 i 105L će u smeru ka Zrenjaninskom putu od okretnice „Borča 3” saobraćati trasom: Bele Bartoka – Bratstva i jedinstva – Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od najmanje 3,5 metara;

- vozila sa linije 104 će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati trasom: Ivana Milutinovića – Trg oslobođenja – JNA – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva – Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od najmanje 3,5 metara.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a, kao i privremeno uspostavljeno stajalište „JNA” u Ulici JNA, u visini kućnog broja 80 u smeru ka Zrenjaninskom putu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike