Za radove u školskim ustanovama na Zvezdari više od 24 miliona dinara: Najveći iznos opredeljen za Muzičku školu "Vladimir Ðorđević"

24.07.2022

15:57

0

Drago mi je da smo ovim sredstvima najstarijoj školi na Zvezdari, čija zgrada potiče iz 1920. godine, omogućili bolje uslove za rad - rekao je predsednik opštine Vladan Jeremić

Za radove u školskim ustanovama na Zvezdari više od 24 miliona dinara: Najveći iznos opredeljen za Muzičku školu "Vladimir Ðorđević"
profimedia-0117502360 - Copyright Profimedia

Za radove na tekućem i investicionom održavanju školskih objekata i opreme na teritoriji Zvezdare iz opštinskog budžeta ove godine opredeljeno je 24.200.000 dinara, izjavio je predsednik opštine Vladan Jeremić.

On je naveo je da je od toga za Osnovnu muzičku školu "Vladimir Ðorđević" opredeljeno oko 4.900.000 dinara što je, kako kaže, najveći iznos opredeljen ove godine za jednu školu.

- Drago mi je da smo ovim sredstvima najstarijoj školi na Zvezdari, čija zgrada potiče iz 1920. godine, omogućili bolje uslove za rad - rekao je Jeremić, objavljeno je na opštinskom sajtu.

Navodi se da je u školi "Vladimir Ðorđević" završena rekonstrukcija krova, a direktorka te škole Katarina Azanjac Vračar kaže da su dobijena sredstva namenjena i za reparacije klavira, uvođenje video nadzora, kao i za potrebe novog izdvojenog odeljenja škole u OŠ "Dragojlo Dudić" u Malom Mokrom Lugu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike