Razbijanje šoferki, krađa točkova, sevanje pesnica usred bela dana! (FOTO)

07.06.2022

06:06

0

Na Banjici je zabeležena situacija u kojoj je jedna majka opljačkana dok je ostavljala dete u vrtić

Razbijanje šoferki, krađa točkova, sevanje pesnica usred bela dana!  (FOTO)
devedesete krađa - Copyright Pixabay/Skica911 Printscreen/rezerva NBG Pixabay

U poslednjih par dana u Beogradu se dogodilo par nemilih situacija gde su građani zatekli svoje automobile bez točkova, i sa razbijenim šoferkama, i bilo je i krađa usred bela dana.

Upravo jedna takva situacija nedavno je zabeležena na Banjici, tačnije na parkingu ispred vrtića "Ljolja", kada je jedna majka opljačkana dok je ostavljala dete u tu predškolsku ustanovu.

printscreen/instagram/serbia_alive Beograd
 

Kako je ona objavila na društvenoj mreži Instagram, nju su lopovi opljačkali dok je ostavljala dete u vrtić u šest ujutru. Oni su joj razbili prozor na automobilu i ukrali joj tašnu sa novcem i dokumentima. 

Ta majka je istakla kako se takve situacije dešavaju dva do tri puta nedeljno.

Krađa lančića usred bela dana

Printscreen/Instagram/Moj Beograd
 

Da pripadnici policije svakodnevno vode bitku sa lopovima i banditima, govori još jedna situacija, koja se, takođe, dogodila usred bela dana!

Jedan razbojnik je u Bloku 72, na Novom Beogradu, prišao vlasnici psa da pomazi kućnog ljubimca, i u tom trenutku joj je pokidao lančić sa vrata i pobegao! U ovom incidentu, nesrećna žena je povređena i izbijen joj je zub.

Dobra stvar u ovoj situaciji je što je razbojnik identifikovan i čeka se njegovo hapšenje zbog krivičnog dela teška krađa na izuzetno drzak način, za koju je zaprećena kazna i do osam godina robije.

Karaburma kao geto

Profimedia
 

Karaburma predstavlja jednu od opština u Beogradu koju "tuče loš glas", a naročito kada su u pitanju sitni lopovi i džeparoši. 

Pa tako već mesecima unazad na društvenim mrežama kruže fotografije ukradenih točkova na automobilima parkiranim na ovoj opštini.

 

 

- Na Karaburmi kamen da ostaviš na trotoaru, neko bi ga ukrao - prokomentarisao je jedan sugrađanin. 

Ništa bolja situacija nije ni na Voždovcu, tačnije kod Šumica, gde je "maserati" ostao bez točkova. 

Tuče nasred ulica

Pexels
 

Pored krađa, na prestoničkim ulicama sugrađani sve češće mogu da prisustvuju nekoj tuči, da li su to u pitanju vozači sa kratkim živcima ili 'pak neke privatne nesuglasice, sve se svodi na isu situaciju. 

U Bulevaru vojvode Mišića jedan građanin je zabeležio tuču dva vozača nasred ulice, koja je potpuno blokirala saobraćaj kod Beogradskog sajma, a čak je i u jednom trenutku jedan muškarac završio na haubi drugog automobila i time blokirao da taj vozač nastavi svoj put. 

Slična situacija se dogodila prošle nedelje na Trgu Nikole Pašića, kada je zbog sukoba dostavljača hrane i vozača autobusa saobraćaj na kratko bio blokiran. 

Dostavljač je pokušao da se obračuna sa šoferom kroz njegov prozor, a vozačeva pesnica zamalo da nije udarila biciklistu.

Printscreen/Moj Beograd rezerva
 

Takođe, na Karaburmi je usred bela dana zabeležena scena tuče dvojice muškaraca koji su se sukobili naočigled dece. 

Četvorica muškaraca i jedna žena su se raspravljali oko nečega, dok je pored njih šetao jedan dečak igrajući se sa lopotom.

Nakon sukoba licem u lice došlo je i do fizičkog obračuna - krupniji muškarac je prislonio uz ogradu mladića i počeo da ga udara nogom u međunožje, a onda mu je ovaj uzvratio pesnicama u glavu.

Ostali prisutni su pokušali da ih razdvoje, a jednom momentu se vidi kako prilazi dečak sa loptom, prilično uplašen i zbunjen.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike