Banditi haraju parkinzima, skidaju točkove sa automobila: Vraćaju se devedesete, felne koštaju 800 evra

19.04.2022

18:22

0

Autor: 24sedam

Prolaznici u Strumičkoj zagledaju, nije li još neka "žrtva" pala, a zastaju kraj jednog sveže orobljenog BMW

Banditi haraju parkinzima, skidaju točkove sa automobila: Vraćaju se devedesete, felne koštaju 800 evra
profimedia-0130386908 - Copyright Profimedia

- Eto, vraćaju se devedesete. Jedna guma košta 200 evra, pa računajte. Felne nisu ispod 800 evra... Kažu da su bili na Karaburmi prethodno, a u ovoj ulici su za mesec i po pokradeni točkovi sa 7 automobile - ispričao nam je čovek koji je stajao kraj ovog automobila i, ispostavilo se, njegov je vlasnik.

Želeo je da ostane anoniman, ali rekao je za Telegraf.rs. da je sve prijavio policiji, da su oni izašli na teren, ali lopovima niko ne ulazi u trag.

Ceo kraj bruji o tome da banditi haraju parkinzima, skidaju točkove sa automobila, a njih ostavljaju na klocnama. Prolaznici u Strumičkoj zagledaju, nije li još neka "žrtva" pala, a zastaju kraj jednog sveže orobljenog BMW.

- Beže kroz šumu, oni ni ne dođu kolima, guraju točak po točak, jure ih već neko vreme - priča sagovornik.

I tačno - njegov automobil bio je parkiran tačno do putića koji vodi između zgrada. Niz padinu i šumicu, lopovi su zaista lako mogli da uteknu sa plenom u golim rukama.

Vlasnik, ipak, ne očajava. Kaže, šteta će se nadoknaditi, važno je da smo živi i zdravi. Gume će da kupi, jer ne može da čeka da policija pronađe njegove, pošto automobil u ovakvom stanju lako može da počne da propada.

Pexels
 

ome ko bi mogao tako drsko da hara po njihovom kraju.

Sve je bilo, izgleda, brižljivo pripremano, a da uljeze u kraju niko nije ni primetio.

- Oni su ove cigle pripremili još pre 10 dana. Ja pitam komšiju: "Šta će ti ove cigle", a on kaže "Nemam pojma odakle su tu" - ispričao je jedan prolaznik.

Drugi komšija dovikuje:

- Komšo, kad su skinuli? Ovo je već 3-4 auto u kraju...

Svi komentarišu da se ovo dešava u Strumičkoj, raspituju se čiji su automobili... Pitaju se ima li kamera. Neko je kazao da je snimke sa svoje zgrade predao MUP. Dakle, nešto je zabeleženo, ali ne može da nam pokaže, jer, kaže, sve što je imao predao je policiji...

Pexels
 

Krađe su učestale i na Konjarniku, ali ne samo na parkinzima, već i u podrumima.

- Ja sam sa Konjarnika, kod nas nisu skidali gume i stavljali na klocne, ali su nam obili podrum. Uzeli su nam četiri gume za kaskajija, nove, a bile su kod nas na čuvanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike