Užas na žurki maturanata u beogradskoj gimnaziji: Devojke su se potukle, pa napale policiju - jedna vikala: "Ne znate vi ko je moj otac"

01.06.2022

12:52

0

Direktor gimnazije istakao je da se incident nije desio u školskom dvorištu već ispred Zvezdara teatra

Užas na žurki maturanata u beogradskoj gimnaziji: Devojke su se potukle, pa napale policiju - jedna vikala: "Ne znate vi ko je moj otac"
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na proslavi završetka školovanja u Šestoj beogradskoj gimnaziji u prošli petak došlo je do incidenta zbog kojeg su kako nezvanično saznajemo privedene tri maturantkinje.

Navodno je do incidenta došlo usred proslave, kada je policiji stigao poziv da se u školskom dvorištu nalaze dva mladića koji nisu njihovi učenici. Policijski službenici su ih udaljili, a kod jednog od njih je za pojasom pronađena baklja.

Međutim, ispostavilo se da je to samo uvertira pred ono što će uslediti, kako su dve devojke, naočigled policije, počele da se svađaju, a onda je usledio i fizički obračun, te su jedna drugu davile. 

Policajke su ih prvobitno upozorile da se primire, a prilikom razdvajanja, jedna službenica je udarena pesnicom u blizini oka. Na lice mesta je došla i Interventna policija koja je uhapsila razjarenu tinejdžerku koja je navodno psovala i vikala: "Pi*ke pandurske, ***aću vam mamu, videćete vi koga ste priveli, ne znate vi ko je moj otac".

Da stvar bude gora, njene dve drugarice  prišle su policijskim kolima, otvorivši vrata sa obe strane i počevši da vuku policijskog službenika za revere uz reči jedne od njih dve: "***aću u vam mamu, pustite mi drugaricu".  Na šta se uhapšena devojka nadovezala pretnjama: ""Džukele jedne, da li znate ko je moj otac, sad će doći Ć, ***aće vam svima mater, videćete svi ko je on".

Naposletku, sve tri devojke su privedene.

Direktor Šeste beogradske gimnazije Radisav Milić istakao je za Telegraf da se incident nije dogodio u školskom dvorištu već u parku ispred Zvezdara teatra.

- U školskom dvorištu Šeste beogradske gimnazije nakon završetka časova bila je kratka proslava maturanata tokom koje nije bilo incidenata, a o tome su brinule razredne starešine i desetak dežurnih nastavnika, kao i pripadnici policije. O incidentu u parku ispred Zvezdara teatra, o kojem imate određena saznanja nemamo precizne informacije, jer smo svi bili u dvorištu škole i imamo samo posredna saznanja da je došlo do incidenta i intervencije policije. Očekujemo izveštaj od policije i tada ćemo više moći da Vam saopštimo - naveo je direktor Radisav Milić.

Bonus video:

Twitter/Car Šćepan Mali

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike