Oglasio se sin muškarca koga je tukla devojka: Svađi prethodilo odvaljivanje vrata na kolima! (VIDEO)

22.05.2022

12:07

0

Sada je na ovu priču palo novo svetlo

Oglasio se sin muškarca koga je tukla devojka: Svađi prethodilo odvaljivanje vrata na kolima! (VIDEO)
Instagram/moj_beo_grad_

Snimak koji se proširio društvenim mrežama, a na kojem je zabeleženo nasilje nad muškarcem, kada ga devojka u afektu udara i prati kako bi mu zadala još udaraca izazvao je pomešane reakcije kod ljudi - od gađenja do smeha.

Podsetimo, video prikazuje devojku koja udara muškarca, prati ga u stopu, a za njom idu i njene drugarice kojima je cela situacija smešna, dok nespretno pokušavaju da zaustave prijateljicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Sada je na ovu priču palo novo svetlo. Naime na Internetu se pojavila objava muškarca, koji tvrdi da je sin napadnutog čoveka.

Slika ekrana/Fejsbuk
 

 

On je u par rečenica objasnio šta se desilo te večeri, koju će priustni sugurno pamtiti još dugo.

- Devojka je zaslužila takve batine da je to nemoguće. Ja sam je lično vozio, ovo mi je otac, vozio sam je, izašla je iz taksija. Niti je gledala da li može da izađe iz auta, samo je otvorila vrata i izašla. Prošao je drugi auto i odvalio mi vrata. Moj otac je prišao gospođi i tražio da ostane tu, dok ne dođe policija i gospođa ga je izudarala sa punim pravom. I šta sad uraditi? Tresnuti je od zemlju i ispaštati? Naravo, u međuvremenu, dok je otac otišao u auto da pozove policiju, devojka je sela u auto i otišla - napisao je muškarac u komentaru.

 

Bonus video
instagram

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. Š.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti