"Oni se svađaju svaki treći dan": Radnici kineske radnje na Banjici se razbežali nakon tuče koja je osvanula na mrežama! (VIDEO)

27.05.2022

12:58

0

Autor: D.A.

Sveđe su neprestane, ali je prva tuča

"Oni se svađaju svaki treći dan": Radnici kineske radnje na Banjici se razbežali nakon tuče koja je osvanula na mrežama! (VIDEO)
Kinezi - Copyright Foto: 24sedam/D.A.

U kineskoj radnji na Banjici u Beogradu došlo je tuče između muškarca i žene nakon verbalne rasprave. Na društvenim mrežama objavljen je snimak ovog incidenta na kojem se vidi kako se muškarac i žena međusobno udaraju.

Sve vreme dok je tuča trajala pored njih je stajalo i dete koje je gledalo svađu. Nije poznato kako je do rasprave došlo, ni u kom odnosu su muškarac i žena. Ipak, reporteri 24sedam su posetili objekte kineskih radnji na ovoj adresi, ali radnici nisu hteli da govore i odlazili su od naših reportera.

Na pitanje da li je bilo u pitanju porodično nasilje jedna od radnica je samo rekla: "Ne, ne, nije..." i odmah otišla.

Radnici koji su zaposleni u drugim radnjama ovog tržnog centra kažu da svađe u ovim objektima nisu neuobičajene. Ipak, koliko oni znaju, tuča nije bilo.

- Za incident sam saznao preko medija, nisam siguran ni da li je bilo u gornjem ili donjem objektu, ali radnici se tamo svađaju svaki treći dan, to nije ništa novo. Ipak, tuča nije bilo do sada, pa je to zabrinjavajuće - kaže jedan od radnika i dodaje:

- Nije se digla nikakva panika u centru, što je čudno. Policija nije reagovala, mi nismo ni znali šta se desilo, a oni očigledno nisu prijavili.

Snimak kruži društvenim mrežama, a građani prestonice su šokirani ponašenjem radnika u pomenutoj radnji.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike