Nižu se tužni dani za Splićanku: Posle nestanka Mateja Periša, ostala je bez još jedne drage osobe

24.04.2022

20:19

0

Autor: 24sedam

Maja Sopta našla se na udaru korisnika društvenih mreža jer su je mnogi osudili da ne govori istinu o Matejevom nestanku

Nižu se tužni dani za Splićanku: Posle nestanka Mateja Periša, ostala je bez još jedne drage osobe
matej periš - Copyright YouTube

Igrom nesrećnih okolnosti ceo region čuo je za Maju Soptu, devojku iz Splita sa kojom se Matej Periš, iz tog grada, poslednji čuo pre nego što je nestao sa proslave novogodišnjih praznika u centru Beograda.

Ona je nakon nestanka Mateja i ispovesti koja je izazvala mnogobrojne oprečne komentare, u kojima su je mnogi optuživali da nešto krije i da je lagala, do toga da je povezana sa Matejevim nestankom, i sama doživela porodičnu tragediju.

U grupi podrške za Mateja osvanuo je post gde je jedna članica grupe objavila:

:- Ljudi moji, ovo je grupa koja se ne zove "Molitve za Mateja"!!! Vama za obavijest Maji Sopti je umrla baka pa obzirom da je mnogima Maja po jeziku i mozgu mogli bi joj izrazit sucut, da ne bude da samo ribate pod s njom.

Nakon potrage za Matejem, koji do danas nije pronađen, a opravdano se sumnja da se poslednjeg dana 2021. godine utopio u hladnoj Savi, Maja je rekla kako je Mateju odbila poziv kobne noći, a uz to i dodala kako nije mogla da parika automobil zbog leda i kiše i zbog toga odbila pozoiv prijatelja. Zbog ove izjave mnogi su posumnjali u njenu priču, uz navode da te večeri u Beogradu nije bilo ni kiše, a ni leda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike