Pojavile se nove teorije o nestanku Mateja: Kobne večeri je imao problem s taksistom i računom od 2.000 dinara?

23.03.2022

15:15

0

MUP Srbije ranije je istakao da oni proveravaju sve moguće dojave i informacije

Pojavile se nove teorije o nestanku Mateja: Kobne večeri je imao problem s taksistom i računom od 2.000 dinara?
Periš taksi - Copyright MUP RH Printscreen/ALO

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu i dalje ne jenjava, a u potrazi pored Ministarstva unutrašnjih poslova učestvuju i korisnici na društvenim mrežama koji iz dana u dan izlaze sa navodno novim saznanjima i teorijama zavere.

Tako se na profilu "Pravda za Matej Periš" na Fejsbuku pojavila objava, u kojoj korisnik navodi "da su Matej i njegovo društvo 30. decembra imali nekih problema vezano za plaćanje taksi usluge u Beogradu".

- Ovako čuo sam da u išli na večeru tu noć i da je nastao problem oko 2.000 dinara. Oni nisu hteli da plate taksisti račun, pa je taksista pozvao neke opasne momke, koji su im naredili da moraju da plate 300 evra. Ne znam, da li je Matej trčao iz "Gotika" da nađe taksistu ili momke da plati. Možda su ga zvali da dođe, a možda je Matej bio uplašen i zato zaustavljao taksiste. Možda su skovali neki plan dok su ga čekali. Ovu priču možete uporediti sa videom. Ne znam, to sam čuo nekoliko puta i ne zna da li je istina. Ne znam da zbog ovoga možda nije imao problem - piše između ostalog u ovoj objavi na grupi "Pravda za Matej Periš".

Facebook/ Pravda za Matej Periš
 

Odmah su ispod objave krenuli da se nižu brojni komentari podrške, spekulacija i teorija zavere.

Inače, ovo je samo još jedna od mnogobrojnih objava i informacija ili pak dezinformacija koja se mogu naći na društvenim mrežama.

MUP Srbije ranije je istakao da oni proveravaju sve moguće dojave i informacije. Pa tako imamo i nekolicinu onih koji su imali dojave da su negde videli Splićanina, takođe i te informacije je policija detaljno proverila, ali do sada ni jedna od tih dojava nije bila tačna.

Printcreen/Youtube/Kurir web redakcija
 

Podsetimo, Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine kada je izašao iz kluba "Gotik" u Beton hali, a zatim trčeći prošao Karađorđevu i Travničku ulicu sve do Save promenade, gde se prema snimcima vidi kako se približava reci Savi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike