Još jedna u nizu lažnih informacija o nestalom Splićaninu: Mrežama kruži fotografija sa Maldiva na kojoj tvrde da je Matej Periš!

22.03.2022

06:22

0

"Znam da svi imamo želju da se Matej pronađe, preveliku želju, ali ovo što oni rade je ravno ludilu"

Još jedna u nizu lažnih informacija o nestalom Splićaninu: Mrežama kruži fotografija sa Maldiva na kojoj tvrde da je Matej Periš!
Matej Periš Stori - Copyright Foto: Instagram/pronadjimomatejaperisa

Korisnik društvene mreže Fejsbuk objavio je u grupi "PRAVDA ZA MATEJ PERIŠ" fotografiju momka koji liči na nestalog Mateja Periša i ponovo pokrenuo lavinu komentara i nagađanja.

Momak koji je na slici nosi ima plavu kosu i podseća na nestalog mladića, a muškarac koji je to podelio napisao je da je fotografiju našao na Instagram profilu "Maldivi".

Kako se navodi, na Mladivima je ovih dana boravila mlada Splićanka Maja Sopta, inače Matejeva prijateljica, koja je ranije povezivana sa Matejevim nestankom. Zbog ovih spekulacija, pojavilo se i još lažnih informacija na društvenim mrežama.

Ispod objave su se nizali komentari da je to sigurno Matej, neki su govorili da ne liči na njega, a neki da baš liči.

Međutim, na Instagramu je ove večeri objavljena ova fotografija kojom je apelovano na ljude da prestanu da spekulišu i ne dele lažne objave i fotografije.

Foto: Instagram/pronadjimomatejaperisa
 

U opisu je stajalo : "Ovo nije Matej, strašno je to što rade. Znam da svi imamo želju da se Matej pronađe, preveliku želju, ali ovo što oni rade je ravno ludilu".

Ovim je i potvrđeno da se širi lažna fotografija nestalog mladića iz Splita.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike