Oglasio se Nenad Periš: Nastavlja se potraga za Matejem! Odgovorio i na pesmu posvećenu njegovom sinu

08.03.2022

20:59

0

Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra

Oglasio se Nenad Periš: Nastavlja se potraga za Matejem! Odgovorio i na pesmu posvećenu njegovom sinu
Nenad Periš Matej Periš - Copyright Milan Maricic/ATAImages MUP/RH

U prethodnih nekoliko dana, pojavila se informacija da policija obustavlja potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišem, međutim, ispostavila se kao netačna.

Kako saznaje njegov otac, Nenad Periš, direktno od policije, potraga ni u jednom trenutku neće biti prekinuta.

- Potraga nije zaustavljena! Nastavlja se uobičajenim dosadašnjim tempom, jer do sada nije dala rezultate. To je informacija iz MUP Srbije - rekao je Nenad Periš za Kurir.

On je rekao i da je poslušao pesmu "Možda", koju je misteriozni autor posvetio njegovom sinu, a koja se sinoć pojavila na Jutjubu.

- Jako emotivno za mene. Veliko hvala autoru - zahvalio se Periš, koji je od dana kada je njegov sin nestao u Beogradu i budno prati potragu.

Podsećamo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, dok je bio u izlasku sa svojim drugovima u jednom od klubova u Beton hali.

Na osnovu snimaka sa obližnjih kamera, postoji sumnja da je upao u reku, kako se na poslednjem video zapisu vidi kako se spušta ka reci i navodno pliva u istoj.

Pronađeno telo kod Kostolca

U petak je jedan alas pronašao telo u fazi raspadanja kod Kostolca. Iako se isprva sumnjalo da je možda reč i o Mateju Perišu, sada su šanse za to vrlo male, kako se pretpostavlja da je telo bilo u vodi najmanje pola godine, a Splićanin je nestao u decembru.

Isto tako, pronađeni su samo delovi tela, odnosno noge i deo kičme, bez trupa i glave, te se sumnja da pronađeni leš jedna od žrtvi Belivukovog klana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike