"Otišlo mi je pola života": Vlasnik lokala koji je izgoreo u požaru na Adi očajan, otkriva mogući uzrok požara (FOTO/VIDEO)

14.02.2022

16:50

0

Vlasnik lokala B. M. kaže da je u trenutku izbijanja požara u lokalu bila radnica

"Otišlo mi je pola života": Vlasnik lokala koji je izgoreo u požaru na Adi očajan, otkriva mogući uzrok požara (FOTO/VIDEO)
ada restoran pozar ldjt1 - Copyright 24sedam/L. Đ. T

Na Adi Ciganliji u požaru koji je izbio danas u popodnevnim časovima izgoreo je restoran "Osam plus“.

Požar je brzom intervencijom vatrogasaca lokalizovan oko 16 časova i 15 minuta. U gašenju je učestvovao 21 vatrogasac-spasilac sa 6 vozila. Povređenih nije bilo, a šteta je totalna.

Vlasnik lokala B. M. kaže da je u trenutku izbijanja požara u lokalu bila radnica.

- Verovatno su se zapalile instalacije, žena nije mogla da reaguje i sve je izgorelo - kaže on.

- Ovim požarom mi je otišlo pola života, ne samo materijalno. Ja sam u ovaj lokal mnogo ulagao. Restoran "Osam plus" je restoran koji smo porodično držali godinama. Relativno sam brzo stigao sa Banovog Brda, ali nije bilo spasa - dodaje vlasnik objekta.

Da podsetimo, komandant vatrogasne brigade Beograd Miloš Majtorović je istakao da je komandno-operatvni centar Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd u 15.29 časova dobio dojavu da je došlo do požara u restoranu na Adi Ciganliji.

- Dolaskom na lice mesta posle 103 minuta zatekli smo objekat koji je izrađen od drveta kompletan u plamenu. Sa ukupno šest vozila i 21 vatrogascem uspeli smo isti da lokalizujemo. U ovom trenutku u fazi je dogašivanje, ali ono što predstavlja najveći problem je sama gradnja i nebezbedni uslovi za vatrogasce koji se nalaze unutar objekta i svakog trenutka može doći do urušavanja istog - rekao je Majstorović.

On je dodao da u požaru nije bilo povređenih.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike