Otac Nenad o bolu Matejevog najboljeg prijatelja: Neutešan je - jedan kum mu poginuo, drugi nestao

31.01.2022

16:15

0

Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je, u majici kratkih rukava, izašao iz kluba "Gotik", u kom je bio sa društvom

Otac Nenad o bolu Matejevog najboljeg prijatelja: Neutešan je - jedan kum mu poginuo, drugi nestao
matej gotik1 - Copyright Milan Maricic/ATAImages

"Matejev najbolji prijatelj mi je rekao: 'Dva najbolja prijatelja sam imao. Hteo sam i jednog i drugog za kuma, a eto, prvog više nema, on je poginuo u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko meseci, a evo nema mi sad ni Mateja'. Možete misliti kako to izgleda, kada mladi čovek tako zaključuje, kakve misli dolaze kada o tome priča", ispričao je Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja, za Televiziju Tanjug.

Milan Maricic/ATAImages
 

Objasnio je da je u stalnom kontaktu sa najboljim prijateljem svoga sina, te da iako mu se nada, s obzirom na proteklo vreme, smanjila, da se nije i ugasila i da još uvek misli i veruje da će svi zajedno na kraju biti srećni.

- Mi smo razgovarali o situaciji koja se dogodila o vremenu, zapravo, koje je bilo do Matejevog napuštanja bara "Gotik". Oni su o tome razgovarali više puta, ja sam u kontaktu sa jednim od Matejevih prijatelja, zapravo najboljem prijatelju. Mi uvek vrtimo iste priče, jer nam fale određene kocke koje nismo još dobili. Njima je jako teško, u razgovorima tu bude svega. Suza, naravno i ostalih emotivnih izliva. Svi u jednom posebnom odnosu, nadam se da će se nešto promeniti. Pokušavam da budem pozitivan i da razmišljam pozitivno. Ako Bog da, nešto drugčije da bude, moraćemo to da prihvatimo, da dalje nastavimo gde smo stali i to je tako - priča Periš.

Podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je, u majici kratkih rukava, izašao iz kluba "Gotik", u kom je bio sa društvom.

Mladića su te noći nadzorne kamere snimile kako trči ulicama Beograda i kako u jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi. Kada mu to nije pošlo za rukom, nastavio je da trči, sve do restorana na Savskoj promenadi, gde je na snimku iz obližnjeg restorana zabeleženo da je krenuo prema vodi, ali sam trenutak njegovog navodnog ulaska u vodu nije snimljen.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: + 38598432700.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike