Nenad Periš o nestanku sina: Matejev telefon nije potonuo, to mi daje nadu!

13.01.2022

10:19

0

Autor: 24sedam

Matejev otac tvrdi da je trčanje njegovog sina po izlasku iz kluba "Gotik" sasvim normalno

Nenad Periš o nestanku sina: Matejev telefon nije potonuo, to mi daje nadu!
nenad_peris_gotik_02012022_0020 - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Matejev otac Nenad Periš, i posle svih snimaka koje je objavio MUP Srbije, tvrdi da je trčanje njegovog sina po izlasku iz kluba "Gotik" sasvim normalno i da je njegova reakcija apsolutno jasna - kao da mu se žuri negde.

- On kao da želi negde stići i potpuno mi je nejasno da onda nakon dve minute posle razgovora sa taksistom samoincijativno ulazi u vodu ili upada u vodu. Činjenica je da je Matejev mobilni nakon što je upao ili slučajno upao u vodu duže vreme davao impulse i to mi daje nadu da mobilni nije potonuo, a samim tim ni Matej, te da je prestao davati signale kada se baterija potpuno istrošila - rekao je njegov otac za Slobodnu Dalmaciju.

MUP Srbije

Da je mobilni potonuo, iako je Matejev vodootporan na dubinu veću od dva metra, ne bi davao nikakve signale. Zato je MUP Srbije kontaktirao proizvođača Samsung mobilnih telefona, koji je Matej imao kod sebe, kako se ne bi doneo zaključak samo na osnovu baznih stanicama, već i o ostalih performansi telefona.

On i dalje tvrdi da njegovog sina Mateja nema na prvom snimku u vodi, gde se osoba kupa u reci Savi.

- Taj snimak gde čovek pliva kraul stilom nije moj Matej jer je nemoguće izdržati duže vreme u vodi pri temperaturi reke od četiri stepena. Tada nije bio dostupan ovaj drugi snimak gde se vidi da bez reakcije neko telo ili stvar pluta rekom. Ni tu ne mogu tvrditi ništa osim da objekt ili telo pluta - kaže on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike