"Imam osećaj da su nešto videli...": Matejev prijatelj uočio nešto što dosad drugi nisu! (VIDEO)

04.01.2022

21:41

6

Jedan je od onih koji poslednjih dana stalno gledaju snimke nadzornih kamera koje su dospele u javnost ne bi li ustanovio šta se sa njegovim drugom dešavalo u tom trenutku

"Imam osećaj da su nešto videli...": Matejev prijatelj uočio nešto što dosad drugi nisu! (VIDEO)
matej periš - Copyright MUP RH/Printscreen/YouTube

Peti dan se završava otkako je policija počela da traga za mladićem iz Splita Matejem Perišom (28), koji je nestao u Beogradu.

Jedan od njegovih prijatelja komentarisao je za hrvatske medije slike i snimke nadzornih kamera koje su po Beogradu zabeležile Periševo kretanje.

Neimenovani Splićanin (35) jedan je od onih koji poslednjih dana stalno gledaju snimke nadzornih kamera koje su dospele u javnost ne bi li ustanovio šta se sa njegovim drugom dešavalo u tom trenutku.

- Niko, ama baš niko ne zna gde je Matej trčeći jurio po Beogradu. Niko ne zna kuda je trčao. Jasno je na osnovu uličnog video-nadzora da nije ni od koga bežao, jer ga niko ne prati i ne trči za njim. Ja već danima "buljim" u sve što se može videti i dobiti iz Beograda ne bih li primetio nešto na tim snimcima što niko drugi nije primetio - kaže Matejev prijatelj za portal slobodnadalmacija.hr.

I primetio je nešto, kako kaže, što bi moglo biti od ključne važnosti.

- Na jednom snimku nadzornih kamera, gde se vidi da Matej trči levom stranom ulice, po trotoaru, između zida i parkiranih automobila, može se videti da on dolazi gotovo do kraja te ulice, ali senka koja se kretala dolaskom do pred kraj ulice više se ne kreće. Na tom snimku Mateja sam zadnji put video da se kao skriva, odnosno nestaje između dva parkirana automobila. Kao da je zastao između nekih parkiranih automobila i sagnuo se.

Nedugo nakon toga, iz suprotnog smera trčeći dolaze dve osobe.

- Oni trče u suprotnom smeru s druge strane te ulice, i to trče dosta uplašeno. Jesu li oni videli Mateja, koji je nedugo pre toga nestao među tim automobilima, kako se na nejasnom snimku može videti? Ne znam zašto, ali imam osećaj da su oni nešto videli, jer Matej nestaje među automobilima neposredno pre nego se ovo dvoje mogu videti. Možda su oni ključ istrage, možda bi srpska policija njih trebalo da pronađe i ispita.

On otkriva i da Matejevi prijatelji koji su s njim bili u Beogradu neće ništa da pričaju trenutno jer je nestanak njihovog druga za njih veliki šok.

- Ma neće momci ništa da pričaju. Povukli su se u sebe. Ovo je za njih veliki šok. Ne znaju gde im je prijatelj, a pre dva meseca im je tragično stradao još jedan prijatelj. Tragedija na tragediju. Dobra je to ekipa mladića, nije im lako, treba to izdržati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike