Misterija nestanka Splićanina: Viđen u centru Beograda?! Kamere ga snimile kako hvata taksi

03.01.2022

08:47 >> 11:09

0

Prijatelji sumnjaju da se Matej utopio, s obzirom na to da je ograda u tom delu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka

Misterija nestanka Splićanina: Viđen u centru Beograda?! Kamere ga snimile kako hvata taksi
matej peris beton hala - Copyright 24sedam/Mup RH

Matej Periš (27,) nestali mladić iz Splita koji je poslednji put viđen u noći između četvrtka i petka oko 2.30 sati kako izlazi iz kluba gde je bio s prijateljima, navodno je viđen u centru grada u potrazi za taksijem.

Prema nezvaničnim podacima "Informera", njega su uhvatili na nekim kamerama kako pokušava da zaustavi taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, mada niko sa sigurnošću ne može još uvek da potvrdi da je to on.

Matejevi prijatelji izrazili su sumnju da se njihov drug utopio, s obzirom na to da je ograda u tom delu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka.

Profimedia/Mup
 

 

Policija je ceo dan i noć pretraživala reku kako sa obale, tako i sa dva brodića. Nezvanično, sumnja se da je Matej po izlasku iz "Gotika" pao preko ograde, a tu je došao jer je gužva u toaletu bila velika, pa je izašao napolje.

Međutim, otac nestalog Mateja, Nenad Periš, koji je inače juče stigao u Beograd odbacuje mogućnost da je došlo do utapanja:

- Matej je trenirao vaterpolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondijcija, znanje o plivanju i veštine, ne dolazi u obzir da bi pao u reku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja - rekao je Periš juče.

Splićanin Matej Periš (27) poslednji put je viđen oko 2:30 sati 30. decembra u noćnom klubu "Gotik", gde je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike