Pogledajte sliku: Ako ste u noći između 30. i 31. decembra bili u nekom od ovih klubova možda ste videli nestalog Splićanina!

03.01.2022

18:54

0

Matej Periš poslednji put viđen oko 2.30 sati u klubu "Gotik" i od tada mu se gubi svaki trag

Pogledajte sliku: Ako ste u noći između 30. i 31. decembra bili u nekom od ovih klubova možda ste videli nestalog Splićanina!
03 policija-recna-24sedam-goran-sivacki-3_orig - Copyright 24sedam/Goran Sivački/MUP BiH

Većina ljudi koja prati slučaj Mateja Periša iz Splita, koji je nestao u Beogradu na izmaku minule godine, brka dane kada je on zapravo poslednji put viđen. To se jeste dogodilo 31. decembra 2021, ali ne u novogodišnjoj noći, kako mnogi misle, nego u u noći između 30. i 31. decembra. Dakle u petak rano ujutru oko 2.30 sati, a ne u noći dočeka Nove godine, u petak uveče.

Periš je poslednji put viđen oko 2.30 časova u klubu "Gotik" i od tada mu se gubi svaki trag.

Klub "Gotik" se nalazi u Beton hali, gde se osim njega nalazi mnoštvo drugih restorana i diskoteka. Zato, ako ste u četvrtak uveče izašli u neki od ovih klubova i zadržali se bar do 2.30 sati: "The dream", "Lafayette", "Temperament", "The Lavas", "Promenada", "Ambar", "Chocolate Factory", "Toro", "Comunale", "Piazza", "Sofa", ili ste se u to vreme zatekli u okolini Beton hale, molimo vas da dobro pogledate fotografiju nestalog Mateja Periša.

Printscreen / Facebook
 

Ako se setite bilo čega značajnog za istragu nestanka, ili imate bilo kakve informacije molimo vas da to odmah javite policiji, ili na broj +3859843270

Podsećamo, Matej Periš je poslednji put viđen oko 2.30 sati u klubu "Gotik" i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao crnu majicu, baš kao na ovoj fotografiji, te farmerke i crne parike s belim đonom. Između zuba ima karakterističan razmak.

Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. Nestanak su srpskoj policiji prijavili 31. decebmbra u 18 časova, kako je izvanično potvđeno u saopštenju MUP-a.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike