Isplivali novi detalji: Postoje dve verzije nestanka Mateja iz Splita

02.01.2022

18:10

0

Rečna policija pretražuje reku sa dva brodića

Isplivali novi detalji: Postoje dve verzije nestanka Mateja iz Splita
gotik klub matej - Copyright Google Maps/MUP RH

Zbog nestanka Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu, koji je poslednji put viđen u noći između četvrtka i petka, angažovan je MUP, kao i rečna policija koja pretražuje reku sa dva brodića, a sada su se pojavile dve verzije oko toga kada je mladić poslednji put viđen.

Prema prvoj nezvaničnoj informaciji, sumnja se da je Matej po izlasku iz beogradskog kluba u Beton Hali, pao preko ograde.

Privatna arhiva
 

Naime, kako se navodi, Matej i njegovi prijatelji, sa kojima je došao na doček u srpsku prestonicu, bili su 30. decembra u izlasku, od kada mu se i gubi svaki trag. Nadalje, nije bilo nikakvih incidenata tokom dana, niti nešto što bi ukazivalo da se desila tuča unutar kluba ili van njega.

S druge strane, postoji i druga verzija, odnosno spekuliše se da je viđen sutradan kako zove taksi u centru grada, te da su ga kamere snimile kako izlazi iz kluba.

Podsetimo, Matejev nestanak je 31. decemba u 18 časova prijavio njegov drug. Dok istraga traje, otac Nenad Periš stigao je u Beograd i moli za pomoć svih da se jave ukoliko su videli njegovog sina.

Milan Maricic/ATAImages
 

Ponavljamo, pošto mu je jakna ostala u lokalu, na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike s belim đonom. Visok je 188 centimetara, jače je telesne građe, plave kose i očiju.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da obaveste policiju ili da jave na broj telefona: +38598432700.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike