"Tata, idi, nađi ga": Oglasio se Nenad Periš - Ne bih voleo da se iko ikada nađe u mojoj situaciji

02.01.2022

21:03

2

Tri dana je prošlo od nestanka Mateja Periša (27) , nakon čega je njegov otac Nenad doputovao u Beograd nadajući se da će opet videti svog sina

"Tata, idi, nađi ga": Oglasio se Nenad Periš - Ne bih voleo da se iko ikada nađe u mojoj situaciji
nenad_peris_gotik_02012022_0008 - Copyright (Nenad Periš) Milan Maricic/ATAImages

Otac Mateja (27) iz Splita, koji je nestao u Beogradu, Nenad Periš otkrio je da se poslednji put čuo sa sinom 30. decembra, u popodnevnim časovima.

Kako je i ranije istakao, ovo nije prvi put da njegov sin dolazi u Beograd, kao i da nije imao ni prijatelje ni poznanike u srpskoj prestonici.

Nenad, inače poznati vaterpolo sudija sa međunarodnim iskustvom, istakao je da ima odličnu saradnju sa MUP-om Beograda i zahvalio im se puno na svemu što čine kako bi pronašli njegovog sina i napomenuo da u potragu nije uključen niko osim srpskog MUP-a u koji ima poverenje.

Printscreen/Facebook/Nenad Peris
 

Objašnjava da nema konkretne planove oko ostanka u Beogradu i otkriva šta su mu ćerke, Matejove sestre, rekle pri polasku.

- Ćerke se ponose Matejom, gledaju ga kao oca, rekle su mi: "Tata, idi, nađi ga"! - rekao Nenad i zaključio: - Plan je čekati i moliti gospoda boga, ostaću kako bih pomogao istražnim organima koliko god to mogu.

Poručio je da ne bi voleo da se iko ikada nađe u ovakvoj situaciji i da će sutra otići u MUP kako bi se informisao o najnovijim detaljima potrage.

Nenad kaže da je dobio bezbroj poruka i poziva podrške, ljudi su mu javljali da može kod njih da prenoći dok ne pronađu Mateja. Upitan koliko će ostati u Beogradu, Nenad je rekao da će biti ovde koliko god bude bilo potrebno. Nenad dodaje da je dobio informaciju da je Mateja viđen u Rumi, ali se ispostavilo da je ta informacija netačna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike