Marijana Mićić o odlasku na psihoterapiju: Anksioznost mi je remetila svakodnevni život!

22.01.2021

12:18

0

Autor: N. Mijušković

Voditeljka je istakla da kod nje u porodici nije neobično da se ode kod psihologa, te da joj je to mnogo pomoglo

ATAImages/ Antonio Ahel

Poznati u Srbiji sve više otvaraju dušu o svom psihičkom stanju, teškim životnim trenucima, a odlazak kod psihoterapeuta sve je manje tabu tema.

O toj životnoj etapi i iskustvu, otkrila je veliki deo voditeljka i glumica Marijana Mićić.

– Susret sa pshilozima, psihoterapeutima i psihijatrima sam imala još odavno, možda prvi put pred kraj osnovne ili početkom srednje škole. Majka me je vodila, ja sam imala želju da sa nekim razgovaram i to je kod nas bilo normalno. Išla sam, pa nisam išla, i nikad nisam odlučila da mi to bude terapija koja će duže da traje. Ali onda u jednom trenutku pre jedno šest, sedam godina, kada je ta aneksioznost počela da mi remeti svakodnevni život, tada sam odlučila da idem na terapiju i da pokušam da to izlečim. Kao svaku drugu bolest, mislim da tako i glavu možemo da izlečimo. Išla sam i stvarno mi je mnogo pomogla psihoterapija, meni je to najviše prijalo – navela je glumica u “Premijeri”.

U novoj Pinkovoj seriji “Nek ide život” Marijana će tumačiti ulogu Sonje, pa je ispričala kako se provela tokom snimanja.

pročitajte još

– Imala sam mogućnost i prostor da se beskrajno zabavljam na snimanju, a to je stvarno privilegija. Uživala sam u svakom snimajućem danu, publika se zabavlja, što mi je još draže – istakla je Mićićeva, koju ćemo uskoro moći da gledamo i u još jednoj seriji “Ljubav ispod zlatnog bora”.

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Za termin koji ste odabrali nisu pronađeni rezultati pretrage.