Izdat nalog za hapšenje Vladimira Putina! Međunarodni sud u Hagu tereti ga za navodne ratne zločine u Ukrajini

17.03.2023

16:26

3

Sud je u saopštenju naveo da je Putin „navodno odgovoran za ratni zločin protivpravne deportacije stanovništva (dece) i protivpravnog preseljenja stanovništva (dece) iz okupiranih područja Ukrajine u Rusku Federaciju“


Komentari (3)

Бор Боранин

17.03.2023 18:12

Daleko pre nego što pokušaju da hapse Putina, koji brani živote svojih sunarodnika u Ukrajini, treba da se uhapse prvo, Klinton, zatim Bler koji su uništili Srbiju, Irak, Avganistan, Libiju, Siriju i dr. Najveći zločinac, možda i veći od Hitlera, svakako je (de)Bil Klinton i njegov potrčko Bler. Njih mora Haški tribunal da osudi deset puta, oni ne zaslužuju da se kreću među živima, već u pakao. To su zaslužili i ništa više i ništa manje.

Bole

18.03.2023 00:35

To je Američko- britanski sud. Rusi ce sa Kinom, Indijom, Brazilom i dr. da osnuju pravi Međunarodnni sud pa ce da izdaju nalog za hapsenje Obame, Klintona, Buša mlađeg, Buša starijeg, Niksona, Regana, Blera, Helmuta Kola, Olanda, Veslija Klarka, Jensa Stoltenberga, Xavijera Solane, zbog ratova u Vijetnamu, Koreji, Iraku, Libiji, Siriji, Somaliji, Jugoslaviji, Iranu, Jemenu. Pa da vidimo gde će to ludilo da se zaustavi.

Andra

21.03.2023 14:57

Samo da mi je videti ko je taj koji će njemu reći da će biti uhapšen i da stavi ruke na leđa.

Preporučujemo