Majka snimala kako maltretira bebu da bi se osvetila mužu: Dete pada na pod i plače, ali njoj nije dosta (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

07.12.2021

14:26

0

Žena je uhapšena čim ju je svekrva prijavila policiji

Majka snimala kako maltretira bebu da bi se osvetila mužu: Dete pada na pod i plače, ali njoj nije dosta (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
1 - Copyright Printscreen Twitter

Majku koja se sumnjiči da je tukla svoju jednogodišnju ćerku dok je sve snimala telefonom privela je zbog iživljavanja nad detetom policija u Kazanju.

Video-snimak u kom je zabeleženo zlostavljanje devojčice pojavio se na društvenim mrežama pre nekoliko dana. U njemu se vidi kako neko, najverovatnije majka, potpuno golu devojčicu gura na pod dok ona plače.

- Ništa ti se neće desiti - čuje se kako neko govori u snimku.

Snimak zlostavljanja deteta traje skoro 30 sekundi, a žena ga je navodno napravila kako bi napakostila suprugu i ocu devojčice. Kako ruski mediji pišu, ona je želela da se osveti mužu jer misli da ju je prevario.

Pošto je snimila iživljavanje nad devojčicom, snimak je poslala mužu preko mesindžera, a on ga je zatim prosledio svojoj majci. Devojčicina baka je istog trenutka pozvala policiju.

Organi reda su odmah reagovali i majka je privedena istog dana, a dete odvedeno u bolnicu. Kako pišu ruski mediji, devojčica je u dobrom stanju, ali se čekaju rezultati detaljnog pregleda.

Majka je na saslušanju navodno rekla da joj je žao zbog toga što je uradila i da je u afektu maltretirala dete, da bi se osvetila nevernom suprugu. Protiv nje je podignuta optužnica, nakon čega je puštena da se brani sa slobode.

Posle lekarskih pregleda sud će utvrditi treba li dete da bude vraćeno majci. Majka devojčicinog oca tražila je da preuzme brigu o detetu, ali za sada nije poznato da li će joj to biti dopušteno.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike