Ministar razbesneo zemlju: Gostio se pozlaćenim biftekom od 1.700 evra kod poznatog Turčina (VIDEO)

07.11.2021

09:34

0

Snimak brzo obrisan, ali šteta je već napravljena

Ministar razbesneo zemlju: Gostio se pozlaćenim biftekom od 1.700 evra kod poznatog Turčina (VIDEO)
gokče - Copyright Youtube/Radio Free Asia

Vijetnamski ministar za javnu bezbednost, To Lam, razbesneo je zemlju kada su se na internetu pojavili snimci koji pokazuju kako uživa u restoranu poznatog turskog mesara i kuvara Nusreta Gokčea u Londonu.

Naime, Gokče se proslavio na društvenim mrežama po svom posebnom načinu rezanja i začinjavanja mesa, a za to zadovoljstvo mušterije plaćaju i po nekoliko hiljada evra.

Snimak je pokazao kako To Lam u društvu nekoliko muškaraca sedi u restoranu "Kuća bifteka Nusr-Et", gde se često mogu videti poznate ličnosti poput Dejvida Bekama, Vejna Runija ili Leonarda Dikaprija.

Kako se navodi, ministar se gostio biftekom, prekrivenim zlatom, od skoro 1.700 evra.

Turčin je potom meso isekao i ministru ponudio da proba stavljajući mu zalogaj u usta.

Snimak je vrlo brzo obrisan sa mreže TikTok, ali se ipak proširio Vijetnamom, gde građani zarađuju oko 150 evra mesečno.

Mnogi korisnici su se zapitali odakle ministru toliko novca za ovakve gozbe, a drugi su istakli kako su luksuzni obroci usred samita o klimi krajne neprimereni.

Nusret Gokče, poznatiji pod imenom Salt Bae, turski je mesar i kuvar koji je postao popularan 2017, verovali ili ne, samo zbog načina na koji začinjava meso.

Nakon što iseče biftek, on ga soli tako što ruku savije u laktu, pa so pada niz čitavu njegovu podlakticu, sve do mesa.

 

 

I taj pokret mu je doneo slavu i milione, pa je sada sve više svetskih gradova u kojima Nusret otvara svoje restorane. Trenutno ih ima 17, a nedavno je otvoren i jedan u Londonu, gde su ljude šokirale cene.

Naime, jedan muškarac je podelio na Tviteru račun nakon večere u tom restoranu, na kojem se vidi da je ceh bio 1.812 funti, što je oko 247.000 dinara, a 236 funti, odnosno više od 32.000 dinara, gostima je naplaćeno samo za napojnice.

Gokče je saopštio da će se, posle Londona, ipak fokusirati na novi restoran u Rijadu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike