Šta se dešava sa kraljicom Elizabetom? Otkazala sve obaveze u narednih 14 dana, oglasili se i lekari

29.10.2021

17:57

1

Njoj su lekari dozvolili da obavlja neke manje zahtevne obaveze poput onlajn sastanaka

Šta se dešava sa kraljicom Elizabetom? Otkazala sve obaveze u narednih 14 dana, oglasili se i lekari
Copyright Kraljica Elizabeta, Profimedia

Britanskoj kraljici Elizabeti (95) lekari su savetovali da se odmara još dve nedelje. Za to vreme ona neće odlaziti u zvanične posete, saopštila je danas Bakingemska palata.

- Kraljici je savetovano da uzme vreme za sebe i da se naredne dve nedelje povuče sa svih zvaničnih događaja - saopštila je Bakingemska palata.

Njoj su lekari dozvolili da obavlja neke manje zahtevne obaveze poput onlajn sastanaka. Pre nekoliko dana potvrđeno je i da kraljica neće prisustvovati Klimatskom samitu u Glazgovu.

- Lekari su nedavno savetovali kraljicu da odmori nekoliko dana, a sada su zatražili od nje da period oporavka produži na dve nedelje.

Na osnovu njihovog nedavnog saveta da kraljica treba da se odmara nekoliko dana, lekari njenog Veličanstva savetovali su joj da nastavi da se odmara najmanje naredne dve nedelje“, navodi se u saopštenju, prenosi Mirror.

Kraljica neće prisustvovati festivalu povodom Dana sećanja koji se organizuje 13. novembra, ali se nada da će moći da prisustvuje glavnoj svečanosti koja je najavljen za dan kasnije.

Podsetimo, kraljica Elizabeta, ostala je prošle srede jednu noć u londonskoj privatnoj bolnici Kralj Edvard VII, a nakon što je bila podvrgnuta "preliminarnim istragama" zbog neodređene, ali ne i bolesti koja je na bilo koji način povezana sa korona virusom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: MIrror

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike